Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANAF: Romania functioneaza cu taxele tale

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 21 Apr. 2015 Exclusiv
Tags: comunicat, anaf, educare fiscala, functionari publici, comunicare

Agentia Nationala de Administrare Fiscala implementeaza proiectul "Dezvoltarea unui parteneriat viabil intre Agentia Nationala de Administrare Fiscala si beneficiarii directi ai serviciilor furnizate de aceasta - presmia a eficientizarii sistemului de colectare a veniturilor publice" cod SMIS 31224, proiect ce este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational "Dezvoltarea Capacitatii Administrative" (ODCA 2007-2013), la nivelul Axei prioritare 1 - Imbunatatiri de structura si proces ale managementului ciclului de politici publice, Domeniu major de interventie 1.2 - Cresterea responsabilizarii administratiei publice.


Proiectul are drept scop crearea unui mecanism decizional consultativ pentru activitatea de administrare a veniturilor publice prin dezvoltarea si implementarea unei analize a componentei relationale contribuabil - administratie fiscala, constientizarea si educarea fiscala a contribuabililor si elaborarea si dezvoltarea noilor proceduri si a instrumentelor de comunicare in vederea eficientizarii relatiei cu contribuabilul.

Prin implementarea proiectului se are in vedere obtinerea unor rapoarte de analiza si de interpretare cantitativa si calitativa de date statistice, a unui manual de identitate vizuala care sa contribuie la "rebrandingul" institututional prin reconfigurarea contribuabililor (media, directa si outdoor), o consultare publica pilot etc.

(...) Incepand cu 20 aprilie 2015, va demara, la nivel national, campania de constientizare si educare fiscala a contribuabililor, simultan in presa scrisa, radio, tv, online si outdoor.

Media planul de presa scrisa contine o publicatie din presa centrala (Romania Libera) si cate o publicatie locala din 10 mari orase.


In cadrul campaniei nationale de constientizare si educare fiscala, vor fi organizate si evenimente care sa intregeasca strategia de comunicare:

- organizarea a 3 conferinte de popularizare a proiectului (Cluj, Iasi, Bucuresti), la care vor participa reprezentanti ai patronatelor, sindicatelor si asociatiilor profesionale, mass media locala

- organizarea unei consultari publice pilor (Bucuresti)

- derularea unui curs practic privind organizarea unor campanii media pentru 45 de functionari publici (Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Oradea)

- Organizarea conferintei de inchidere a proiectului (Bucuresti)

Comunicatul complet poate fi consultat aici.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANAF: Romania functioneaza cu taxele tale":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016