Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Antreprenorii romani pot beneficia de cursuri de mentorat in afaceri

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 04 Oct. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, antreprenori romani, debutanti in afaceri, cursuri de mentorat, 101 companii

In perioada urmatoare se va desfasura cea de-a doua editie a proiectului de mentorat in afaceri -101 Companii: de la Stres la Succes - dedicat antreprenorilor romani si organizat de Fundatia Romanian Business Leaders.


In cadrul acestui program vor fi admisi 50 de debutanti in afaceri, cu venituri mai mari de 100.000 de euro pe an si minimum trei angajati la cursurile de mentorat sustinute de 70 de oameni de afaceri de pe plan local.

In acest sens,  Sergiu Negut (transformation partner al Wanted Transformation Consultancy), coordonatorul proiectului, a declarat:

"In Romania exista sute de antreprenori care au pornit cu o afacere mica si au astazi o afacere mare. Exista si mii de antreprenori care au pornit cu o afacere mica si au in continuare o afacere mica, dar cu ambitii mari. Ne-am gandit cum ar fi daca primii le-ar fi mentori celorlalti. Avem deja un proiect solid, cu 33 de echipe formate. Si mai avem zeci de oameni de afaceri de succes, pregatiti sa se implice gratuit si care asteapta o noua runda de aplicatii".

Prima etapa de selectie s-a incheiat pe data de 10 iulie, cand s-au format 33 de perechi de mentori si antreprenori din Bucuresti (47%), Timis, Cluj, Oradea, Arad, Buzau, Brasov, Hunedoara, Prahova si Neamt.

Antreprenorii care vor sa fie mentorati in cadrul proiectului isi mai pot depunde aplicatiile pana pe data de 30 noiembrie.

Fundatia Romanian Business Leaders este condusa de un consiliu director din care fac parte oameni de business precum Ioana Filipescu (managing director al Raiffeisen Investment Romania), Anca Harasim (director executiv al Camerei de Comert Americane in Romania), Mihaela Perianu (antreprenor, CEO al AIMS Human Capital Bucuresti si Dale Carnegie Training), Andi Dumitrescu (director general GfK Romania), Mihai Marcu (antreprenor, presedinte MedLife) sau Felix Patrascanu (antreprenor, fondator FAN Courier).

 
Sursa: ZF.ro
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Antreprenorii romani pot beneficia de cursuri de mentorat in afaceri":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016