Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Antreprenorii tineri din productie isi vor putea expune produsele in hypermarketuri

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 30 Iul. 2014 Exclusiv
Tags: antreprenori, magazine, raion, taxe de raft, hand-made, tineri antreprenori, imm-uri

Un nou proiect propus de catre Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism vine sa sprijine IMM-urile care au ca obiect de activitate productia.


O alta conditie este ca aceste IMM-uri sa fie conduse de intreprinzatori cu varsta maxima de 40 de ani, anunta Wall-street.ro, acestea urmand sa fie, conform noului proiect, scutite de taxele la raft in cazul vanzarii produselor acestora in marile lanturi de magazine.

Mai exact, noul proiect va avea denumirea "Fabricat de un tanar antreprenor" si presupune crearea in cadrul unui lant de magazine a unui raion dedicat produselor fabricate de tinerii intreprinzatori.

In comunicatul emis de DIMMMAT si citat de sursa amintita, se mentioneaza:

"Proiectul isi propune sustinerea firmelor tinerilor intreprinzatori care activeaza in sectorul productiei in special IT, textile, pielarie, produse alimentare, produse artizanale, papetarie - cadouri, ambalaje, felicitari, bijuterii hand-made, cosmetice naturale, tricotaje, jucarii, produse din lemn, mobilier, produse alimentare traditionale, produse alimentare care promoveaza un stil de viata sanatos (naturist, vegan, raw vegan - bauturi, aperitive, deserturi, etc)".

De asemenea, se precizeaza ca primul retailer implicat in acest proiect este Carrefour. Se prevede, prin acest proiect, anunta Wall-street.ro, "ca marile lanturi de magazine sa puna la dispozitia tinerilor antreprenori un raion special fara a percepe taxe de raft, de listare, de pozitionare exclusiva, respectiv un spatiu de publicitate, gratuit, in pliantele promotionale si pagina online a acestora. In plus, in functie de tipul de produse, in cadrul acestor spatii vor putea fi expuse produse specifice judetului in care un lant de magazine isi desfasoara activitatea".

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Antreprenorii tineri din productie isi vor putea expune produsele in hypermarketuri":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016