Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ASF se reorganizeaza. Se reduc functiile de conducere

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 09 Mai. 2014 Exclusiv
Tags: reorganizare asf, misu negritoiu, presedintele asf, conducere, consiliul asf

In perioada urmatoare, Autoritatea de Supraveghere Financiara va intra intr-un program amplu de reorganizare. Aceste noi modificari au ca obiectiv reducerea cheltuielilor cu personalul si cresterea eficientei, urmand modelul BNR.



In aceasta privinta, Misu Negritoiu, presedintele ASF, a declarat, citat de Mediafax:

"Raportul PwC propune revizuirea numarului de personal de executie in baza unei organigrame simplificate (...) Se vor elimina anumite nivele de conducere nenecesare si se vor simplifica procesele de executie din institutie.

Nu pot sa va dau cifre acum, dar obiectivul este reducerea masiva a cheltuielilor de personal si imbunatatirea substantiala a eficientei. Am discutat cu personalul. Avem nevoie de fiecare, dar nu de toata lumea. Cine munceste, cine e eficient, va avea un loc de munca. Locul de munca nu este garantat pentru mine, nici pentru mine, desi avem un contract colectiv. Locul de munca se castiga prin performanta".

De asemenea, in opinia acestuia, restructurarea va privi in principal functiile de conducere si in special cele de middle management.

Negritoiu a precizat, informeaza Mediafax, ca reducerea cheltuielilor a inceput deja prin scaderea remuneratiilor si indemnizatiilor Consiliului ASF, care au fost aliniate sub remuneratiile din BNR si sub o medie a autoritatilor similare din UE.

De asemenea, acesta a adaugat:

"Am cea mai mare scadere, dar nu va dau procentele si sumele, pentru ca trebuie sa ma lamuresc cu privire la principiul afisarii salariilor individuale. Ne vom respecta prevederea legala de a publica cheltuielile salariale ale conducerii. Scaderile au fost substantiale".




Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ASF se reorganizeaza. Se reduc functiile de conducere":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016