Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Atentie! Unele atestate de comercializare produse expira la 15 februarie 2017! ANAF va face verificari!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Miruna Petrache la 19 Ian. 2017 Exclusiv
Tags: anaf, atestate, produse accizabile, comercializare produse accizabile, opanaf 1850/2016, sistem angro

ANAF - DGV a anuntat ca efectueaza o operatiune de verificare a agentilor economici care detin atestate pentru comercializarea si distributia produselor accizabile.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala a Vamilor, efectueaza in perioada 03.01.2017-31.01.2017, o operatiune de identificare si avertizare a agentilor economici asupra consecintelor nedepunerii, pana la data de 15.02.2017, a cererilor pentru obtinerea noilor atestate pentru comercializare si distributie in sistem angro/en detail de produse energetice, bauturi alcoolice si tutun prelucrat.

Astfel, cei ce detin atestate pentru desfasurarea activitatii de distributie si comercializare in sistem angro/en detail de produse energetice, de bauturi alcoolice si/sau tutun prelucrat, emise anterior in baza O.P.A.N.A.F nr.1849/17.06.2016 si OPANAF 1850/2016 si care nu au depus cereri pentru obtinerea noilor atestate, vor face obiectul unor verificari.

Scopul acestei actiuni este de a informa operatorii economici despre noile prevederi legale, dar si de a preintampina desfasurarea activitatii de distributie si comercializare in sistem angro/en detail de produse energetice si/sau distributie si comercializare angro de bauturi alcoolice si/sau tutun prelucrat, fara detinerea unui atestat.

Reamintim ca, incepand cu data de 15.02.2017, atestatele emise anterior, conform prevederilor legale de la acea vreme, nu mai sunt valide, iar desfasurarea activitatilor respective poate constitui, dupa caz, infractiune sau contraventie.


Miruna Petrache de Miruna Petrache
Redactor Contabilul.ro, InfoTva si Fiscalitatea.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Atentie! Unele atestate de comercializare produse expira la 15 februarie 2017! ANAF va face verificari!":
Rating:

Nota: 2.5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016