Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Au fost alesi cei 11 membri ai ASF

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 19 Iun. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, membri asf, consiliul autoritatii de supraveghere financiara

Parlamentul a aprobat, marti, numirea celor 11 membri ai Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara, in conditiile in care parlamentarii PDL si PPDD s-au retras din sala.


Astfel, Dan-Radu Rusanu, in calitate de presedinte al ASF, a primit 364 voturi "pentru" si 6 "impotriva", Daniel Daianu, ca prim-vicepresedinte, a intrunit 365 voturi "pentru" si 5 "impotriva", Tudor Daniel George - vicepresedinte - 354 voturi "pentru", 16 "impotriva", Mircea Ursache - vicepresedinte - 363 voturi "pentru" si 7 "impotriva", Ion Giurescu - vicepresedinte - 365 "pentru" si 5 "impotriva".

Pentru membrii neexecutivi, rezultatul votului a fost urmatorul: Marian Sarbu - 365 voturi "pentru" si 5 "impotriva", Biro Albin - 347 voturi "pentru" si 23 "impotriva", Marian Marzac - 365 voturi "pentru" si 5 "impotriva", Corneliu Moldoveanu - 365 voturi "pentru" si 5 "impotriva", Gheorghe Marcu - 365 voturi "pentru" si 5 "impotriva", Dorina Teodora Mihailescu - 364 voturi "pentru" si 6 "impotriva".

Membrii ASF sunt numiti pentru un mandat de 5 ani.

Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a anuntat anterior ca PDL va sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu hotararea Parlamentului privind noii membri ai Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara.

"Ne-am retras de la acest vot si vom ataca la Curtea Constitutionala tot ce va iesi pe aceasta situatie. Ceea ce s-a intamplat la Autoritatea de Supraveghere Fiscala este exemplul tipic de folosire a legii pentru a impune o clientela politica proprie", a declarat Radulescu.

Reprezentantii PDL sunt nemultumiti de faptul ca, desi ASF este subordonata Parlamentului, pentru conducerea acestei institutii au fost propuse 10 persoane de catre USL si una de catre UDMR, in timp ce PDL nu are niciun reprezentant.


Sursa: Mediafax


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Au fost alesi cei 11 membri ai ASF":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016