Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

BIZ UP. Dezvoltarea mediului de afaceri prin investitii si formare antreprenoriala

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Apr. 2015 Exclusiv
Tags: biz up, formare antreprenoriala, competente antreprenoriale, start-up, proiect, afaceri de succes

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) deruleaza in perioada februarie 2015 ? decembrie 2015 proiectul BIZ UP! ? Dezvoltarea mediului de afaceri prin investitii si formare antreprenoriala, proiect implementat in parteneriat cu Patronatul Judetean al intreprinderilor Mici si Mijlocii din Mehedinti.


Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 si are o valoare totala eligibila de 6.857.319,37 lei.

Proiectul vizeaza dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale ale persoanelor din regiunile de dezvoltare Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov, prin asigurarea accesului la activitati integrate de consiliere, sprijin pentru initierea afacerilor, asistenta, mentoring si prin formare profesionala, in vederea asigurarii premiselor initierii, dezvoltarii si conducerii de afaceri de succes.

Proiectul va constitui o premisa pentru contracararea efectelor negative ale ajustarilor structurale generate de criza economico-financiara prin generarea de alternative economice si sociale si prin imbunatatirea statutului economic al persoanelor care vor sa initieze o afacere pe cont propriu.

Pe termen lung, beneficiile generate de proiect vizeaza oferirea unui trai decent pentru membrii grupului tinta, prin prezentarea antreprenoriatului ca si alternativa in cariera si prin furnizarea programelor de formare profesionala in domeniul competentelor antreprenoriale.

Obiectivele specifice ale proiectului BIZ UP! constau in:

    Dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale si sustinerea dezvoltarii spiritului antreprenorial si inovator a 450 de persoane care doresc sa initieze o activitate independenta prin participarea acestora la cursuri de formare in domeniul antreprenoriatului;
    Cresterea gradului de informare si de constientizare cu privire la beneficiile antreprenoriatului, care poate fi o optiune de cariera pentru fiecare, prin desfasurarea unei campanii de promovare;
    Incurajarea antreprenoriatului prin implementarea unei scheme de ajutor de minimis pentru 40 de start-up-uri si prin infiintarea si dezvoltarea a doua incubatoare de afaceri, respectiv a doua structuri de sprijinire a afacerilor.

Principalele activitati ce vor fi realizate pentru atingerea obiectivelor propuse ale proiectului BIZ UP! sunt urmatoarele:

    Diverse activitati de promovare si publicitate;
    Derularea unei campanii de informare si constientizare cu privire la beneficiile antreprenoriatului, in general, si la beneficiile oferite in cadrul proiectului, in particular;
    Dezvoltarea si implementarea schemei de acordare a ajutoarelor de minimis pentru minimum 40 de start-up-uri;
    Activitati integrate de consiliere, sprijin pentru initierea afacerilor, asistenta si mentoring pentru start-up-uri;
    Implementarea unui program de formare in domeniul competentelor antreprenoriale pentru 450 de persoane.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta:

    CNIPMMR – Departament Proiecte – str. Dr. Lister nr. 51, sector 5, Bucuresti
    Telefon: 031 86 00 497; 031 86 00 498
    E-mail: secretariat@smeprojects.ro
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "BIZ UP. Dezvoltarea mediului de afaceri prin investitii si formare antreprenoriala":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016