Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

BNR emite Circulara privind ratele dobanzilor platite la rezervele minime obligatorii in lei si in euro

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 17 Feb. 2012 Exclusiv
Tags: rate dobanzii, rezerve minime obligatorii, legea nr312/2004

Circulara Bancii Nationale a Romanii nr. 6/2012 privind ratele dobanzilor platite la rezervele minime obligatorii constituite in lei si in euro incepand cu perioada de aplicare 24 ianuarie - 23 februarie 2012 a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 111, din 13 februarie 2012.


In baza dispozitiilor art. 5 si art. 8 alin. (3) din Legea nr. 312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, in aplicarea prevederilor art. 15, 16 si 17 din Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei nr. 6/2002 privind regimul rezervelor minime obligatorii, cu modificarile si completarile ulterioare, in temeiul art. 48 din Legea nr. 312/2004, Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei hotaraste:

Incepand cu perioada de aplicare 24 ianuarie-23 februarie 2012, rata dobanzii platita la rezervele minime obligatorii constituite in lei este de 1,24% pe an, iar rata dobanzii platita la rezervele minime obligatorii constituite in euro este de 0,69% pe an.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "BNR emite Circulara privind ratele dobanzilor platite la rezervele minime obligatorii in lei si in euro":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016