Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ce spune Rovana Plumb despre economia verde

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 25 Iul. 2014 Exclusiv
Tags: economia verde, rovana plumb, organizatii, declaratii, masuri

In cadrul reuniunii informale a ministrilor ocuparii si afacerilor sociale din statele membre UE, EPSCO, care se desfasoara pe 17 si 18 iulie, la Milano (Italia), Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a facut mai multe declaratii cu privire la economia verde.


Astfel, in opinia sa, constientizarea opiniei publice si implicarea partenerilor sociali si a altor tipuri de organizatii, precum cele neguvernamentale, sunt absolut necesare, deoarece trecerea catre o economie verde este un proces de lunga durata,  citeaza Agerpres.

Intr-un comunicat citat de aceeasi sursa si emis de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice se arata ca "trecerea catre o economie verde este un proces de lunga durata, dificil de realizat si de urmarit, fiind necesare constientizarea opiniei publice si implicarea partenerilor sociali si a altor tipuri de organizatii, precum cele neguvernamentale, de mediu sau academice, a institutelor de cercetare ce pot contribui la fundamentarea initiativelor publice sau private in domeniu si evaluarea impactului acestora".

De asemenea, in prezentarea din cadrul evenimentului, ministrul a declarat:

"Obiectivele sociale din fiecare stat membru sunt puternic interconectate cu cele din domeniul pietei muncii, educatiei, cercetarii si dezvoltarii, sanatatii si locuirii. O incluziune sociala ampla si eficienta poate fi realizata doar printr-o combinatie a acestora. in acest sens, consideram ca este necesara realizarea unor analize detaliate, care sa puna mai bine in evidenta impactul politicilor bugetare si fiscale asupra capacitatii statelor membre de a implementa masuri cu caracter economic si social, astfel incat acestea sa poata consolida coeziunea sociala si sa contribuie la diminuarea diferentelor regionale".

Conform ministrului Muncii, tara noastra are in vedere un nou program de beneficii. Se considera astfel, potrivit ministrului Rovana Plumb, ca "masurile de sprijinire a cat mai multor persoane, dintre cele mai sarace, dar si cresterea generozitatii veniturilor acestora, vor putea contribui efectiv la indeplinirea tintei de reducere a saraciei, asumate de Romania in implementarea Strategiei Europa 2020".
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ce spune Rovana Plumb despre economia verde":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016