Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cererile de finantare prin PNDR 2014-2020 se apropie de 1400

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 28 Aug. 2015 Exclusiv
Tags: proiecte, pndr, dezvoltare rurala, cereri de finantare, septembrie

Aproximativ 1400 de proiecte au fost depuse prin Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020.


Mai exact, au fost depuse  1.397 de proiecte, iar valoarea acestora totala a ajuns la 103,78 milioane euro. Din acest total, 1.041, au fost depuse pentru Submasura 6.1 ",Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri". Valoarea totala nerambursabila, cumulata, pentru toate proiectele, depuse prin aceasta submasura, este de 44,36 milioane de euro, asa cum informeaza Mediafax.ro.

Totodata, se mentioneaza ca pentru 4.1 "Investitii in exploatatii agricole",  AFIR a primit 121 de proiecte, dintre care 103 privesc sectorul vegetal, iar valoarea totala nerambursabila a celor 121 de proiecte se ridica la 53,54 milioane de euro.

Aceeasi sursa anunta ca pentru Submasura 19.1 "Sprijin pregatitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locala" au fost primite 178 de cereri de finantare conforme in valoare totala de 2,44 milioane de euro. Sesiunea de primire a proiectelor aferente acestei submasuri a fost deschisa in perioada 25 martie 2015 - 5 iunie 2015.

Conform sursei amintite, AFIR urmeaza sa deschida in cursul lunii septembrie o noua sesiune pentru depunerea proiectelor aferente submasurii 7.2 "Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica" si submasurii 7.6 "Investitii asociate cu protejarea patrimoniului cultural".

De retinut ca noua sesiune amintita mai sus va avea loc in paralel cu reevaluarea a peste 200 de proiecte depuse de autoritatile locale prin Masura 125 "imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea si adaptarea agriculturii si silviculturii" si Masura 322 ",Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale", din cadrul PNDR 2007 - 2013, ca urmare a acordului primit de la Comisia Europeana.


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cererile de finantare prin PNDR 2014-2020 se apropie de 1400":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016