Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cine va beneficia de sprijin din partea UE din cauza embargoului rus?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Aug. 2014 Exclusiv
Tags: dacian ciolos, producatorii, sprijin, embargoul rus, restrictiile, rusia

Comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a declarat recent ca ajutorul de 125 de milioane de euro va fi acordat producatorilor in functie de nevoi, in functie de cantitatile de legume si fructe retrase de pe piata.

Totodata, acesta a mentionat ca toti producatorii afectati de decizia Moscovei sunt eligibili pentru a primi ajutor, chiar daca nu fac parte din organizatii de profil, un aspect important pentru Romania, unde gradul de organizare al producatorilor este limitat.
INTERVIU: Ciolos - Toti producatorii romani afectati de embargoul rus sunt eligibili pentru ajutor din partea UE

Astfel, toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru a beneficia de sprijin, anunta Mediafax, chiar daca nu fac parte din asociatii.

De asemenea, potrivit aceleiasi surse, Dacian Ciolos a subliniat ca, din datele aflate la dispozitia CE, Romania va fi afectata, in mod direct, mai putin decat alte state europene de embargoul rus, dar a recunoscut ca pot aparea si efecte indirecte ca urmare a faptului ca in Romania ar putea ajunge un numar mai mare de produse europene care in mod normal erau exportate pe piata rusa.

Comisarul european pentru Agricultura a evidentiat faptul ca masurile de sprijin se vor aplica atat timp cat va fi nevoie de ele.

Mediafax informeaza ca Dacian Ciolos a declarat ca CE sprijina producatorii europeni, inclusiv romani, in vederea identificarii de piete noi, aceasta fiind o solutie pe termen mediu si lung, alaturi de normalizarea relatiilor cu Rusia.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cine va beneficia de sprijin din partea UE din cauza embargoului rus?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016