Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cine va incasa circa un milion lei pentru servicii de comunicare pentru ASF?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 14 Ian. 2014 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, asf, servicii de comunicare, radu soviani

Autoritatea de Supraveghere a organizat o licitatie in vederea alegerii unei firme care sa furnizeze pentru urmatorii trei ani servicii de comunicare pentru institutie.



La licitatie au participat firmele RST Media,  controlata integral de purtatorul de cuvant al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Radu Soviani, LDK Consultants Engineers&Planners SRL Bucuresti, controlata de LDK-Consultants Engineers And Planners (Grecia) - 83,87% si Marianna Kondylidou - 16,13%.

Firma RST Media va furniza institutiei servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice, valoarea contractului fiind de 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani. Radu Soviani va incasa aproape un milion de lei de la ASF pentru servicii de comunicare

Contractul, estimat prin anuntul de participare la 1,1 milioane de lei, include si pozitia de purtator de cuvant.

"ASF este intr-un proces de optimizare a cheltuielilor inclusiv in ceea ce priveste personalul angajat. La momentul infiintarii ASF, personalul rezultat prin suma personalului departamentelor de comunicare din CNVM, CSSPP si CSA numara 23 de angajati. in procesul de evaluare si restructurare al institutiei este inclus si Departamentul de comunicare.

Rezultatul final tintit este optimizarea cheltuielilor, inclusiv prin externalizarea anumitor servicii care tin de relatiile publice care sa compenseze eficient restructurarea la nivelul departamentului. Scopul este obtinerea unui rezultat eficient atat la nivelul relatiilor publice, cat si la nivelul costurilor", se arata intr-un raspuns al ASF remis la solicitarea MEDIAFAX la finele lunii septembrie 2013, dupa publicarea anuntului de participare pe www.e-licitatie.ro.

Soviani nu conduce Departamentul de Comunicare al ASF, fiind doar purtatorul de cuvant al institutiei pentru o perioada limitata la durata contractului, se mai spunea in raspunsul autoritatii de reglementare.

Initial, experienta necesara pentru purtatorul de cuvant era de 10 ani, insa ulterior a fost redusa la trei ani.

"In privinta experientei solicitate purtatorului de cuvant, potrivit fisei de date, publicata in SEAP (www.e-licitatie.ro), care reprezinta cerinta minima de selectie, experienta minima este de pana la 3 ani. in mod eronat, in caietul de sarcini a aparut o informatie diferita legata de experienta minima, care va fi rectificata si de aceea facem precizarea inca o data ca experienta minima solicitata este de pana la 3 ani in scopul indeplinirii serviciului de purtator de cuvant al autoritati contractante", se arata in raspunsul ASF.

Sursa: Agerpres


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cine va incasa circa un milion lei pentru servicii de comunicare pentru ASF?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016