Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Comunicat ANAF: In atentia celor care vor sa ocupe un post de inspector antifrauda

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 30 Sep. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, inspector antifrauda, anaf, directia generala antifrauda fiscala

ANAF organizeaza concurs pentru ocuparea unui numar de 1181 posturi la Directia generala antifrauda fiscala Agentia Nationala de Administrare Fiscala organizeaza in data de 19 octombrie 2013 concurs pentru ocuparea unui numar de 1181 posturi la Directia generala antifrauda fiscala.



Conditiile de participare la concurs sunt conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr 188/1999, republicata (r2), cu modificarile si completarile ulterioare, pentru ocuparea functiilor publice.

Concursul consta in trei etape: selectia dosarelor de inscriere, proba scrisa si interviul.

Proba scrisa se va desfasura in data de 19 octombrie 2013 si va consta in rezolvarea unor teste-grila de catre candidati. Pentru proba scrisa se testeaza cunostintele teoretice necesare ocuparii functiilor publice pentru care se organizeaza concursul. Subiectele se stabilesc pe baza bibliografiei de concurs aprobata de presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, astfel incat sa se asigure verificarea capacitatii de analiza si sinteza a candidatilor, in concordanta cu nivelul si specificul functiilor publice pentru care se organizeaza concursul.

Precizam ca Regulamentul de desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiei publice specifice de inspector antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a fost aprobat prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 677/2013.

Potentialii candidati pot depune dosarele de inscriere la sediul Directiei generale a vamilor din Str. Matei Millo nr 13, sector 1, Bucuresti, in perioada 18 septembrie - 02 octombrie 2013, in zilele lucratoare, intre orele 8.30 - 17.00 (luni - joi) si 8.30 - 14.30 (vineri).

Mai multe informatii pot fi obtinute accesand site-ul www.anaf.ro, sectiunea Anunturi/Resurse Umane/Concurs Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Sursa: ANAF

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Comunicat ANAF: In atentia celor care vor sa ocupe un post de inspector antifrauda":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016