Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Controlul fiscal dispune de noi norme. Vezi comunicatul emis de Guvern

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 29 Feb. 2012 Exclusiv
Tags: inspectie economico-financiara, bani publici, guvern, companii nationale, evaziune fiscala

Saptamana aceasta Guvernul a aprobat prin hotarare de guvern normele metodologice privind infiintarea, organizarea si functionarea inspectiei economice-financiare, directie in cadrul Ministerului Finantelor Publice, a anuntat - intr-un briefing de presa - purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.



"Aceasta masura este parte a demersurilor despre care premierul a vorbit, in urma cu doua saptamani, cand a cerut mai multa atentie in privinta utilizarii banilor publici si campania - pe care o stiti - impotriva evaziunii fiscale. Ea nu vizeaza direct evaziunea fiscala, dar vizeaza un control mai aplicat al utilizarii banilor publici", a afirmat purtatorul de cuvant.

Activitatea acestei directii are in vedere o serie de aspecte economice si financiare in cadrul unor entitati de stat precum regii autonome, companii nationale, societati comerciale de stat. Actul normativ stabileste, de asemenea, atributiile si competentele inspectiei economico-financiare, formele de exercitare a acesteia, drepturile si obligatiile organelor de inspectie si ale operatorilor economici verificati, contraventiile, sanctiunile si caile de atac.

Potrivit purtatorului de cuvant, prin aceste norme s-au clarificat obiectivele de control pentru fiecare institutie in parte, respectiv Curtea de Conturi si aceasta directie constituita la nivelul Ministerului Finantelor.

Emitent: Guvernul Romaniei

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Controlul fiscal dispune de noi norme. Vezi comunicatul emis de Guvern":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016