Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Digitalizarea industriei europene. Noul pas pe care il fac IMM-urile

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ioana Andreea Pavel la 04 Mai. 2016 Exclusiv
Tags: imm-uri, digitalizare, investitii, retele de comunicatii, securitatea cibernetica

IMM-urile au de parcurs o noua etapa in ce priveste sistemele digitale si actualizarea unor proceduri actuale. Mai multe masuri in aceasta privinta au fost recent prezentate de catre Comisia Europeana. Se are in vederea implementarea noilor tehnologii si folosirea acestora in mod eficient prin colaborarea in domeniu a IMM-urilor, specialistilor si a autoritatilor publice.

Astfel, Comisia Europeana a prezentat un set de masuri pentru sectorul industrial, IMM-uri, cercetatori si autoritati publice din Europa, astfel incat acestea sa valorifice la maximum noile tehnologii. Ele sunt menite sa sprijine si sa conecteze initiativele nationale dedigitalizarea industriei si serviciilor conexe in toate sectoarele si sa stimuleze investitiile prin intermediul parteneriatelor strategice si al retelelor.

Comisarul european Günther Oettinger, responsabil pentru economia si societatea digitale, a declarat: "UE are o baza industriala foarte competitiva si este lider mondial in sectoare importante.

Insa Europa va fi in masura sa isi mentina pozitia de lider doar daca reuseste sa-si digitalizeze rapid industria. Propunerile noastre urmaresc sa asigure realizarea acestui obiectiv. Trebuie sa depunem un efort comun in intreaga Europa in scopul atragerii investitiilor de care avem nevoie pentru cresterea economiei digitale."

Comisia a propus, de asemenea, masuri concrete pentru accelerarea elaborarii unor standarde comune in domenii prioritare, cum ar fi retelele de comunicatii 5G sau securitatea cibernetica, si pentru modernizarea serviciilor publice.

Se prevede si instituirea unui sistem european de tip cloud, care va oferi un mediu virtual de stocare, gestionare, analiza si reutilizare pentru un volum insemnat de date de cercetare, la el urmand a avea acces 1,7 milioane de cercetatori si 70 de milioane de profesionisti din domeniul stiintei si tehnologiei.

Sursa: Reprezentanta Comisiei Europene in Romania
Ioana Andreea Pavel de Ioana Andreea Pavel
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Digitalizarea industriei europene. Noul pas pe care il fac IMM-urile":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016