Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Erori la buget. Sedinta de guvern se amana

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 12 Dec. 2014 Exclusiv
Tags: sedinta de guvern, buget, amanat, 2015, probleme tehnice, ponta

Sedinta de guvern stabilita pentru aprobarea bugetului pentru 2015 a fost amanata pentru o alta ora in cursul zilei de 12 decembrie, motivatia fiind legata de probleme tehnice privind inchiderea pe cifre a unor pozitii de fila bugetara.

 
In concret, guvernantii au constatat, vineri dimineata, ca "s-au strecurat" unele erori la introducerea datelor, citeaza Mediafax surse oficiale. "Introducerea datelor a fost incheiata vineri dimineata, la ora 5.00, iar dupa ora 9.00, cand situatia a fost verificata centralizat, s-a constatat ca s-au strecurat unele erori", au aratat sursele.
Totodata, informeaza aceeasi sursa, reprezentantii Guvernului transmit ca amanarea este cauzata de faptul ca nu a fost incheiata procedura de introducere a datelor in sistem de catre toate ministerele si autoritatile.
 
"Este o situatie tehnica, dar bugetul nu poate fi transmis la Parlament cu anexe incomplete", sustin reprezentantii Guvernului, citati de Mediafax.
La jumatatea saptamanii, premierul Victor Ponta a cerut ministrilor sa lucreze "non-stop" la proiectul de buget pentru anul viitor, astfel incat documentul sa fie finalizat pana vineri, la ora 10.00, cand a fost programata sedinta speciala de guvern, si sa fie transmis Parlamentului in aceeasi zi.
 
Potrivit Mediafax, premierul a spus ministrilor, reuniti in sedinta de Guvern: 
"Trebuie sa finalizati pana vineri, la ora 10.00, la sedinta, bugetele. Asta inseamna ca de aici plecati inapoi, luati toti functionarii din ministere si pana vineri, la ora 10.00, cu cei de la Buget, terminati bugetul, ca sa putem sa il trimitem Parlamentului. Vineri, la ora 12.00, cred ca au birouri permanente", a spus Ponta ministrilor, reuniti in sedinta de miercuri a Guvernului.
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Erori la buget. Sedinta de guvern se amana":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016