Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Firmele de succes au fost premiate de Patronatul IMM Vrancea

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ioana Andreea Pavel la 21 Nov. 2016 Exclusiv
Tags: firmele de succes, patronatul imm vrancea, top imm, marian filimon

Au fost analizate activitatile a peste 15.000 de firme, din care 8500 si-au depus bilantul la Directia Finantelor Publice Miercuri, 9 noiembrie 2016, a avut loc la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" din Focsani premierea firmelor de succes din Vrancea, pe anul 2015, eveniment traditional intitulat "TOP I.M.M. - Vrancea", organizat de Patronatul I.M.M.-urilor, Filiala Vrancea, presedinte Ion Roman.

La eveniment au participat patronii firmelor de succes la categoria microintreprinderi si intreprinderi mici si mijlocii, dar si reprezentanti ai autoritatilor publice locale si judetene, respectiv primarul municipiului Focsani, Cristi Valentin Misaila, vicepresedintele CJ Vrancea, Ionel Cel Mare, consilierii judeteni PNL Liviu Bostan si Cristi Irimia. Invitat special a fost Marian Filimon, presedintele Federatiei Patronale a IMM-urilor din Regiunea 2 Sud-Est. Despre criteriile care au condus la realizarea TOP I.M.M. 2015 si despre actiunile intreprinse la nivel de Patronat au vorbit jurnalistul Radu Borcea si presedintele Ion Roman. Au fost analizate activitatile a peste 15.000 de firme, din care 8500 si-au depus bilantul la Directia Finantelor Publice.  Firmele cu cele mai bune rezultate pe ramuri de activitate la nivel national au fost premiate cu trofee si diplome excelenta.

Atat presedintele Patronatului I.M.M. Vrancea, Ion Roman, cat si Marian Filimon, presedintele Federatiei Patronale a IMM-urilor din Regiunea 2 Sud-Est, au intarit ideea ca acest Patronat este cel mai puternic din Romania, ca este constituit dupa o lege speciala bine definita ca dialog social, are peste 300.000 de membri salariati, este un organism puternic care elaboreaza strategii si lupta pentru cei care reprezinta mediul investitional din Romania. "Noi suntem cei care dam la bugetul de stat peste 75% din valoare, noi suntem cei care participam consistent la constituirea P.I.B. – ului, I.M.M.-urile reprezinta 99% din mediul economic romanesc", a spus Marian Filimon. La randul sau, Ion Roman, presedintele IMM Vrancea, a dorit sa transmita un mesaj catre guvernanti de a sprijini mediul de afaceri si sa nu-l impovareze cu taxe si impozite.


Autoritatile ar trebui sa-si orienteze sprijinul catre capitalul autohton

Mihai Filimon a amintit celor prezenti la eveniment ca in Romania capitalul strain este in proportie de 80%, iar cel autohton doar 20%. In schimb, aportul la bugetul de stat este invers. "Anul trecut, din totalul de 55 mld., firmele straine au virat doar 2,5 mld. Solicit autoritatilor prezente ca este cazul sa-si orienteze sprijinul si strategiile catre capitalul autohton", a mai precizat Mihai Filimon.

Atat vicepresedintele CJ Vrancea, Ionel Cel Mare, dar si primarul Cristi Misaila au asigurat membrii patronatului ca sunt deschisi la dialog si ca vor oferi tot sprijinul pentru incurajarea mediului de afaceri vrancean. "Sunt bucuros ca Vrancea a ajuns pe locul 3 in topul judetelor care au inregistrat cresteri economice la nivel national pe anul 2015, conform celor de la Ziarul Financiar. Imi doresc sa vorbesc despre predictibilitatea mediului de afaceri, avem nevoie de siguranta, de stabilitate, de un sprijin din partea autoritatilor publice centrale. Speram ca in anul 2017 sa putem accesa fonduri europene si sa crestem gradul de absortie al acestora", a spus Cristi Valentin Misaila celor prezenti la eveniment.

Cele mai performante I.M.M-uri

La categoria Microintreprinderi cele mai bune 3 firme au fost Tricotton Junior Panciu, Email Focsani, Dupatycons Focsani, iar la categoria intreprinderi Mici, premiate au fost Balcanic Prod Focsani, Deep Prest 2000 si Podgoria Cotesti. intreprinderile Mijlocii care au inregistrat cele mai bune performante au fost Aurora Com Odobesti, Metale International Focsani si Sorste Focsani.

 Sursa: CNIPMMR

Ioana Andreea Pavel de Ioana Andreea Pavel
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Firmele de succes au fost premiate de Patronatul IMM Vrancea":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016