Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Guvernul taie din bugetele Presedintiei, Educatiei, Culturii si da la serviciile de informatii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 29 Sep. 2014 Exclusiv
Tags: guvernul, bugetele, fonduri, reducerea bugetului, educatie, sanatate

Bugetele ministerelor de Educatie si Sanatate urmeaza sa fie reduse considerabil. Alocarile distribuite Presedintiei, Camerei Deputatilor, Academiei si ministerelor Educatiei, Culturii, Tineretului si Sportului vor fi reduse de Guvern la rectificarea bugetara, de fonduri suplimentare urmand sa beneficieze serviciile de informatii, Senatul, Avocatul Poporului.


In concret, asa cum se arata in proiectul de rectificare, citat de Mediafax, din cheltuielile bugetului de stat, bugetul Administratiei Prezidentiale va fi diminuat cu 1,3 milioane lei, al Camerei Deputatilor - cu 6,1 milioane lei, al Curtii Constitutionale - cu 200.000 lei, al Ministerului Tineretului si Sportului - cu 3,5 milioane lei, al Ministerului Educatiei - cu 5,5 milioane lei, al Ministerului Culturii - cu 10,2 milioane lei, al Agentiei Nationale de Integritate - cu 1,2 milioane lei, al Ministerului Economiei - cu 19,8 milioane lei, al Academiei Romane - cu 6,9 milioane lei.

In schimb, Senatul va primi 4,2 milioane lei, Inalta Curte de Casatie si Justitie - 4,8 milioane lei, Avocatul Poporului - 10.000 lei, Serviciul Roman de Informatii - 67,4 milioane lei, Serviciul de Informatii Externe - 27 milioane lei, Serviciul de Protectie si Paza - 18,8 milioane lei, Serviciul de Telecomunicatii Speciale - 50.000 lei.

La polul opus, pentru Ministerului Sanatatii, Guvernul arata ca vor fi taiate 3,3 milioane lei la cheltuieli de personal urmare a reducerii CAS, 60 milioane lei reprezentand contributia de sanatate pentru pensionari diminuata la solicitarea ordonatorului principal de credite si 348,4 milioane lei reprezentand reducerea transferurilor de echilibrare a Fondului de sanatate, ca urmare a cresterii gradului de colectare a veniturilor acestui Fond din contributiile de asigurari sociale de sanatate, fata de nivelul estimat initial la elaborarea bugetului pe 2014 (venituri din taxa clawback mai mari decat cele estimate.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Guvernul taie din bugetele Presedintiei, Educatiei, Culturii si da la serviciile de informatii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016