Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

In ce domeniu vor avea afacerile cele mai mari sanse de reusita

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 28 Aug. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, dezvoltarea afacerilor, domeniul agricol, ministerul muncii, mariana campeanu

Cei care doresc sa isi deschida noi afaceri ar putea sa se reorienteze inca de pe acum, deoarece un nou domeniu pare sa fie cel mai bun in ce priveste sustinerea pe termen lung a unei astfel de initiative.


Astfel, in anii urmatori, domeniul agricol pare sa fie cel care va oferi cele mai multe sanse pentru dezvoltarea unei afaceri, iar faptul ca tot mai multi tineri se indreapta spre mediul rural este un fenomen pozitiv, a declarat, marti, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Mariana Campeanu, la postul de televiziune Antena 3.

"Eu nu cred ca tinerii merg in mediul rural ca sa cultive pamantul doar pentru a avea ce sa manance, ci merg in mediul rural pentru a-si dezvolta o afacere proprie. Consider ca domeniul agricol va oferi in urmatorii ani cele mai multe sanse pentru dezvoltarea unei afaceri, iar faptul ca tot mai multi tineri se indreapta spre mediul rural il consider un fenomen pozitiv, si nu unul negativ. in plus, spre mediul rural nu se indreapta doar tinerii, ci si persoanele in varsta, care sunt de parere ca e mai bine sa se retraga la tara, unde beneficiaza de un mediu de viata mai sanatos", a afirmat Mariana Campeanu.

In ceea ce priveste categoria pensionarilor, ministrul Muncii a precizat ca, in ultima perioada, s-au dezvoltat anumite programe speciale de sustinere a celor aflati la varsta a treia.

"Incercam in ultimul timp sa dezvoltam anumite programe speciale de sustinere a pensionarilor. Ei apeleaza de mai multa vreme la Casele de Ajutor Reciproc (CAR) - o forma de intrajutorare creata de ei pentru ei", a afirmat Campeanu.

Sursa: Agerpres



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "In ce domeniu vor avea afacerile cele mai mari sanse de reusita":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016