Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Instrumentele financiare reprezinta viitorul

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 06 Feb. 2015 Exclusiv
Tags: instrumentele financiare, corina cretu, finantare, proiecte

La finele lunii ianuarie, comisarul pentru politica regionala, Corina Cretu, a primit vizita d-lui Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene din Romania.


De asemenea, Corina Cretu i-a recomandat ministrului Teodorovici sa se implice activ in lucrarile grupului de lucru creat pentru a ajuta statele membre cu probleme de absorbtie:

"Suntem gata sa facem tot ce tine de noi pentru a va ajuta sa investiti cat mai multi bani in lunile care au mai ramas pentru utilizarea fondurilor din perioada 2007 – 2013, dar avem nevoie sa veniti in intampinarea noastra cu cele mai bune si mai eficiente solutii pentru a face acest lucru", a declarat comisarul pentru politica regionala.
    
Totodata, Corina Cretu si-a exprimat sustinerea fata de finantarea retroactiva a proiectelor:

"Vreau sa intelegeti ca este un efort foarte mare pentru Comisie sa analizeze si sa avizeze aceste proiecte intr-un timp atat de scurt si ca nu incurajam aceasta practica in viitor, dar avem toata bunavointa de a recurge si la aceasta ultima solutie pentru a ajuta statele membre sa utilizeze o parte cat mai mare din fondurile ramase. Cu totii ne dorim sa atingem obiectivele stabilite de comun acord intre Romania si Comisie."
    
In plus, comisarul a tinut sa aminteasca si de importanta instrumentelor financiare:

"Instrumentele financiare reprezinta viitorul fondurilor de coeziune. Cu ajutorul lor, putem face de zece ori mai mult, cu aceeasi bani. Ma astept ca Romania sa inteleaga aceasta oportunitate si sa dubleze ponderea instrumentelor financiare in perioada 2014 - 2020."
    

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Instrumentele financiare reprezinta viitorul":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016