Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Mai credem in fonduri europene? Furt simplu in loc de finantare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 30 Iun. 2015 Exclusiv
Tags: furt, fonduri europene, finantare, licitatii trucate, inchisoare, adrian negru

Cei interesati de obtinerea de fonduri europene trebuie sa se inarmeze cu o cantitate semnificativa de informatii si cu multa rabdare.


Cei care isi fac proiectele si aplica se lovesc mai intai de proiectele intermediare. Iar nenumarate companii si institutii primesc fonduri europene pentru a finanta, mai departe, companii, cu sume de 5.000 sau 10.000 euro care nu inseamna absolut nimic pentru un start-up, de exemplu.

Cu toate acestea, astfel de proiecte de fatada continua sa fie finantate din niste sume uriase livrate anual catre Romania, tara in care agricultura pe care ar fi trebuit sa o sustina fermierii si nu doar marile companii private e la pamant.

Iata mai jos doar un exemplu de felul in care fondurile europene isi schimba traseul si ajung in buzunarul celor care nu fura de la Uniunea Europeana, ci de la fiecare cetatean in parte:

"Banii erau decontati in baza unui adevarat lant de falsuri, care incepea cu licitatii trucate pentru supraevaluarea valorii achizitiilor si ajungea pâna la fabricarea de facturi. Omul de afaceri Adrian Negru a fost condamnat zilele trecute la cinci ani si zece luni de inchisoare, fiind la a doua condamnare pentru acelasi gen de fapta", scrie Money.ro.


Condamnat definitiv la cinci ani si zece luni de inchisoare cu executare, omul de afaceri Adrian Negru, asociat si administrator al mai multor societati comerciale din Braila si Bucuresti, judecat pentru frauda cu fonduri europene, a fost acuzat de "folosirea sau prezentarea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, care au avut ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori in numele lor, cu consecinte deosebit de grave".
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Mai credem in fonduri europene? Furt simplu in loc de finantare":
Rating:

Nota: 4.5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016