Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

MFP: Noi discutii privind finantarea IMM-urilor

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 11 Mar. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, imm-uri, mfp, finantare, majorare capital, daniel chitoiu

Va aducem la cunostinta ca in data de 11 martie 2013 Daniel Chitoiu, viceprim-ministru si ministru al finantelor publice a participat la intalnirea cu delegatia Bancii Europene pentru Investitii (BEI), formata din dl. Werner Hoyer - Presedinte, dl. Mihai Tanasescu - Vicepresedinte, dl. Luca Lazzaroli - Director de operatiuni pentru Europa de Sud-Est si dl. Flavio Schiavo Campo - reprezentantul BEI in Romania.


    In cadrul intalnirii, au fost abordate problemele de principiu ale colaborarii dintre BEI si Romania, cu accentul pe proiectele in care BEI se poate implica prin oferirea de asistenta tehnica specializata in domeniile: energie, cercetare-inovare, finantarea IMM-urilor, dar si finantarea proiectelor in domeniul infrastructurii nationale si locale.

    Domnul ministru Daniel Chitoiu a reafirmat disponiblitatea Ministerului Finantelor Publice pentru consultarile privind liniile directoare ale strategiei BEI in tara noastra, din pozitia de partener principal in cadrul dialogului BEI cu autoritatile romane. De asemenea, si-a exprimat convingerea ca, prin intensificarea parteneriatului cu BEI, reformele economice din Romania vor avansa in sensul cresterii competitivitatii Romaniei, al consolidarii economiei de piata si institutiilor acesteia.

    In cadrul discutiilor, delegatia BEI si-a manifestat aprecierea privind rezultatele inregistrate de Guvernul Romaniei in ultimul an, accentuand eforturile depuse pentru stabilizarea economiei romanesti si pentru implementarea reformei economice si a asigurarii stabilitatii fiscale in tara noastra. Totodata, dl presedinte Werner Hoyer a remarcat decizia pe care Guvernul Romaniei a luat-o cu privire la contributia tarii noastre la majorarea capitalului detinut de Romania la BEI.

    Domnul ministru Daniel Chitoiu a subliniat interesul pe care Romania il are cu privire la acceptul Comisiei Europeane ca o mare parte din cheltuielile eligibile efectuate in actuala perioada de programare financiara, aferente portofoliului BEI in domeniul transporturilor, sa fie incluse in POS Transporturi, astfel incat Romania sa poata dispune de un spatiu fiscal mai mare pentru finantarea altor proiecte.

    In incheierea discutiilor, domnul ministru Daniel Chitoiu a adresat delegatiei BEI invitatia ca urmatoarea reuniune a Consiliului de Administratie al BEI, in afara Luxemburgului, sa fie gazduita in 2014 de Romania.


Sursa: MFP

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "MFP: Noi discutii privind finantarea IMM-urilor":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016