Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

MFP: Nou proiect a schemei de ajutor privind asigurarea dezvoltarii economice durabile

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 05 Dec. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, finantare, acord pentru finantare, comisia europeana, mfp

Ministerul Finantelor a publicat proiectul de hotarare de Guvern pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 1680/2008 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat privind asigurarea dezvoltarii economice durabile.


Redam mai jos continutul noului proiect:

Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 1680/2008 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat privind asigurarea dezvoltarii economice durabile

in temeiul art.108 din Constitutia Romaniei, republicata,

si avand in vedere Decizia CE C(2013) 7177 final, privind prelungirea pana la data de 30 iunie 2014 a hartii ajutoarelor regionale 2007-2013, emisa de Comisia Europeana in data de 25.10.2013,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

Articol unic - Hotararea Guvernului nr. 1680/2008 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat privind asigurarea dezvoltarii economice durabile, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 897 din 30 decembrie 2008, cu modificarile și completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:

1. Alineatul (1) al articolului 12 se modifica si va avea urmatorul cuprins:

"Art. 12. - (1) Perioada de valabilitate a schemei in care se pot emite acorduri pentru finantare este 1 ianuarie 2009 - 30 iunie 2014."

2. Litera c) a punctului 2.11., Capitolul V - Procedura de acordare a alocarii specifice individuale, Anexa nr. 3, se modifica si va avea urmatorul cuprins:

"c) o scrisoare de respingere a cererii de acord pentru finantare, in cazul in care: nu se indeplinesc criteriile prevazute de hotarare sau cererile de acord pentru finantare au fost depuse dupa data la care bugetul anual alocat schemei a fost epuizat sau nu se respecta termenul prevazut la pct. 2.11 lit. b) sau a expirat perioada de valabilitate a schemei in care se pot emite acorduri pentru finantare"


PRIM - MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "MFP: Nou proiect a schemei de ajutor privind asigurarea dezvoltarii economice durabile":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016