Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Modificarile Codului Fiscal, venite din partea mediului de afaceri, vor fi afisate pe site-ul MFP in luna septembrie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 13 Sep. 2018
Tags: modificarea codului fiscal, modificarea codului de procedura fiscala, mfp

Guvernul vrea ca pana la 1 ianuarie 2019 sa intre in vigoare modificarile pe care le are in plan, pentru consolidarea Codului fiscal si a Codului de procedura fiscala, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor. Acesta a precizat ca modificarile venite din partea mediului de afaceri vor fi afisate pe site-ul MFP in luna septembrie.

"Avand in vedere ca au fost foarte multe modificari in ultima perioada, este nevoie de o astfel de consolidare a celor doua texte. Am avut discutii cu tot mediul de afaceri si au trimis foarte multe propuneri de modificare a Codului fiscal si a Codului de procedura fiscala vizavi de simplificare, poate unele masuri cu impact foarte bun in economie. si acum, in septembrie, o sa afisam pe site-ul ministerului ce a venit dinspre mediul de afaceri catre Ministerul de Finante ce a agreat Ministerul de Finante ca masuri posibil a fi pana la final de an adoptate, iar cele doua acte normative sa fie trecute prin Parlament ca proiecte de legi, ca sa intre de la 1 ianuarie . Piata nu se va supara daca vii si degrevezi, si aici voi face o propunere in felul urmator: de la 1 ianuarie 2019 guvernele sa poata doar scoate din Codul fiscal si doar Parlamentul sa adauge atunci cand situatia economica o impune, pentru a evita situatii cand guverne iresponsabile vin si taie sau cresc. Este o chestiune care sa fie si agreata la nivel politic", a spus ministrul Teodorovici, intr-o emisiune TV.
 
Ca o precizare, acesta a adaugat ca masurile vor fi foarte bune si nu vor deranja in niciun fel pe nimeni. "Eu am spus-o si doamna prim-ministru a spus foarte clar: nu adaugam niciun fel de taxa sau sa crestem cuantumul celor existente. Chiar sunt acuzat de multe ori ca am o tenta liberala in masurile pe care le aplic", a precizat ministrul Finantelor.  
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Modificarile Codului Fiscal, venite din partea mediului de afaceri, vor fi afisate pe site-ul MFP in luna septembrie":
Rating:

Nota: 3 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016