Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Noile planuri MFP privind sectorul de investitii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 13 Mar. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, investitii, politici fiscale, ambasador, marea britanie

Mediul de afaceri trebuie sa continue sa atraga investitori straini. Aceasta a fost una dintre concluziile de la sfarsitul intalnirii dintre Daniel Chitoiu, mnistrul Finantelor Publice si Philippe Gustin, ambasadorul Frantei la Bucuresti de saptamana aceasta.




In cadrul intalnirii a fost analizat potentialul de dezvoltare al relatiilor economice bilaterale, fiind astfel trecute in revista perspectivele legate de politicile economice si fiscale pe care Ministerul de Finante si Guvernul Romaniei le au in vedere pe termen mediu si lung.

Excelenta Sa, domnul Philippe Gustin a subliniat inca de la debutul intalnirii ca Romania este un partener geostrategic important pentru Franta, iar companiile franceze raman extrem de angajate spatiului economic romanesc, in ciuda crizei economice si financiare. Ambasadorul a accentuat necesitatea pastrarii predictibilitatii si coerentei politicilor fiscale necesare unui mediu investitional atractiv.

Domnul ministru, Daniel Chitoiu a aratat ca printre obiectivele fundamentale ale Ministerului de Finante si ale Guvernului se regaseste crearea unui cadru favorabil investitiilor, prin asigurarea predictibilitatii si stabilitatii fiscale. De asemenea, ministrul a subliniat ca pe termen lung, scopul declarat si asumat prin programul de guvernare este reducerea generala a impozitarii la un nivel sustenabil, precum si asigurarea coerentei fiscale prin rescrierea legislatiei fiscale.

Pe parcursul discutiei, domnul ministru Daniel Chitoiu a reamintit masurile pe care Guvernul le-a luat anul trecut, in domeniul reformelor structurale din economie, precum si cele privind cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene.

in incheierea discutiilor, cei doi demnitari au identificat domeniul energetic ca fiind un domeniu de interes atat pentru firmele franceze, cat si pentru statul roman care are nevoie de investitii in aceasta directie.


Sursa: MFP

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Noile planuri MFP privind sectorul de investitii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016