Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Nota 3 pentru Comisia Europeana pentru cum a gestionat criza din zona euro

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 24 Mai. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, comisia europeana, management criza, zona euro, martin schulz

Nemultumirea fata de modul in care Comisia Europeana a gestionat criza din zona euro a fost exprimata cu vehementa in cadrul unui interviu de catre presedintele Parlamentului European.

In concret, Martin Schulz a declarat ca, din punctul sau de vedere, Comisia Europeana (CE) ar trebui sa primeasca nota 3, pe o scara de la 1 la 10, pentru managementul crizei din zona euro.

In interviul acordat CNBC, acesta a declarat: "Daca managementul crizei zonei euro ar fi evaluat de la 1 la 10, nu ar primi mai mult de 3 in opinia mea".

Eurostat a anuntat recent ca economia zonei euro s-a contractat pentru al saselea trimestru consecutiv in primele trei luni ale acestui an, punând noi presiuni pe oficialii UE sa gaseasca solutii la criza.

Schulz a criticat, de asemenea, politica cancelarului german Angela Merkel de promovare a austeritatii dure ca raspuns la problemele zonei euro.

"Angela Merkel si guvernul german au un anumit mesaj politic, care in Europa se numeste austeritate. Eu ii spun taierea bugetelor de cheltuieli publice fara a lua in calcul cresterea", a afirmat parlamentarul european.

Schulz a adaugat ca pozitia cancelarului Merkel nu se va schimba inaintea alegerilor federale din Germania, programate in septembrie, dar a avertizat ca cea mai mare economie a Europei nu va scapa de impactul unei inrautatiri a crizei din zona euro.

Sursa: Mediafax
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Nota 3 pentru Comisia Europeana pentru cum a gestionat criza din zona euro":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016