Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Nou dialog privind Codul fiscal. Invitatia PNL

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 06 Aug. 2015 Exclusiv
Tags: codul fiscal, reducerea tva, korodi attila, unpr, scaderea impozitelor

Saptamana aceasta, deputatul UDMR, Korodi Attila, a precizat ca UNPR ar putea participa la dezbaterile initiate de PNL pe tema Codului fiscal, nemaifiind necesar un alt dialog intre partidele parlamentare.


"Dialogul politic este benefic, mai ales ca va fi o reexaminare. Dar, cumva, deja, dialogul dintre partidele politice s-a cam conturat prin invitatia PNL-ului, la care s-a raliat si UDMR si PSD. Eu cred ca UNPR nu trebuie sa faca altceva decât sa vina la acea discutie intre partide, care trebuie cumva sa vina inainte de discuțiile institutionale din Parlament.

Mare lucru nu are ce sa se schimbe pe Codul Fiscal, din punctul meu de vedere, Dar, totusi, pentru a avea o incredere a populatiei fata de acest Cod Fiscal sunt necesare date de la Guvern", a declarat Korodi Attila pentru Agerpres.

Potrivit aceleiasi surse, in ce priveste reducerea treptata a cotei de TVA de care a amintit presedintele UDMR, Kelemen Hunor, deputatul Korodi Attila a explicat ca aceasta decizie trebuie luata de Parlament, in functie de datele furnizate de Guvern.

"Noi trebuie sa vorbim de alternative si presedintele UDMR despre asta a vorbit, de alternative si sa decidem intre alternative depinde de ce date furnizeaza Guvernul. in principiu, Codul Fiscal votat acum este coerent, este bun, dar daca Guvernul si PSD-ul - mai exact e vorba de presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, care spunea ca si PSD mai doreste sa revada din nou datele problemei - poate sa existe si o alta alternativa de etapizare.

Dar, in principiu, este clar, avem nevoie de scaderea impozitelor si de relaxare fiscala. Decizia din vara, dupa parerea mea, era corecta, la momentul respectiv, si, la ora actuala, nu cred ca s-a schimbat atat de mult, asa ca Guvernul trebuie sa ne spuna daca este fezabil sau nu si de acolo sa decida Parlamentul", a amintit Attila.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Nou dialog privind Codul fiscal. Invitatia PNL":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Articole similare

Impozitele nu mai scad in 2017
Mai multe articole despre scaderea impozitelor
Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016