Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Noul comunicat emis de ANAF in ce priveste transparenta decizionala

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 13 Aug. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, anaf, proiect de ordin, oanaf 1104/2013, transparenta decizionala

ANAF a emis un nou comunicat in ce priveste aplicarea prevederilor Legii nr.52/2003 privind transparenta decizionala in cazul unui proiect de ordin.



Proiect de ordin pentru aprobarea competentei teritoriale de administrare

Prin Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr.2224/2011 pentru aprobarea competentei teritoriale de administrare, cu modificarile ulterioare a fost stabilit modul de arondare a unitatilor administrativ-teritoriale la fiecare unitate fiscala.

Avand in vedere recentele modificari aduse organizarii si functionarii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala prin Hotararea Guvernului nr.520/2013, prin care a fost stabilita si aria de competenta a directiilor generale regionale ale finantelor publice, dispozitiile Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr.2224/2011 sunt abrogate implicit.

De asemenea, tinand cont de faptul ca prin Anexa nr.2 la OANAF 1104/2013 a fost aprobata structura organizatorica a directiilor generale regionale ale finantelor publice, fiind stabilite unitatile fiscale din subordinea acestora, mentionam ca este necesara modificarea modului de arondare a unitatilor administrativ - teritoriale la fiecare unitate fiscala.

*
* *
Proiectele de acte normative, initiate de ANAF, sunt facute publice pe site-ul institutiei la adresa www.anaf.ro, domeniul Legislatie/ Transparenta decizionala. De asemenea, acestea pot fi consultate la Serviciul Comunicare, Relatii Publice si Mass-Media din cadrul ANAF, cu sediul in str. Apolodor nr.17, sector 5, Bucuresti.
Ministerul Finantelor Publice

Eventualele sugestii, propuneri sau opinii referitoare la acest proiect de act normativ pot fi transmise in scris la Serviciul Comunicare, Relatii Publice si Mass-Media - cu mentiunea "Conf.Legii nr.52/2003", la urmatoarele adrese:

* Prin scrisori la adresa postala: Agentia Nationala de Administrare Fiscala, str.Apolodor nr.17, sector 5 Bucuresti 050741 - la Serviciul Comunicare, Relatii Publice si Mass-Media;

* Electronic la adresa de mail: relatiipublice.anaf@mfinante.ro

* Prin fax la numarul: 021-319.98.57.

Pentru a avea acces la informatiile de presa privind aplicarea Legii nr.52/2003 privind transparenta decizionala in Agentia Nationala de Administrare Fiscala, se poate accesa domeniul Informatii / Comunicate si informatii de presa aflat pe site-ul institutiei.



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Noul comunicat emis de ANAF in ce priveste transparenta decizionala":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016