Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

O lege copy-paste. Ce spune liderul deputatilor PDL

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Aug. 2014 Exclusiv
Tags: lege copy-paste, amnistia pensionarilor, reducerea cas, ponta, pdl

La jumatatea acestei saptamani, liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, a atras atentia asupra faptului ca un nou proiect de lege este copy-paste dupa un proiect initiat de parlamentarii PDL.


Proiectul la care se refera acesta este cel care priveste amnistia pensionarilor anuntata de premierul Victor Ponta. In acest sens, citat de Mediafax, liderul PDL a declarat:

"Referitor la proiectul de lege al Guvernului Ponta 3, adoptat in cadrul sedintei de Guvern din data de 19 august 2014, privind scutirea de la plata a unor debite provenite din pensii, informam opinia publica din Romania ca, inca din luna martie a acestui an, 17 parlamentari ai Partidului Democrat Liberal au depus la Camera Deputatilor o propunere legislativa (BP 221/2014) pentru modificarea si completarea art.179 din Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice avand ca obiect de reglementare amnistierea pensionarilor care au primit sume necuvenite din vina functionarilor Casei Nationale de Pensii sau a functionarilor caselor teritoriale de pensii".

Mai exact, liderul PDL arata ca amnistia pensionarilor anuntata de Victor Ponta nu este decat un copy-paste dovedit al proiectului PDL, la fel si reducerea CAS cu 5 puncte procentuale.

De asemenea, anunta aceeasi sursa, liderul PDL a daugat:

"Asadar, mult trambitata «amnistie a pensionarilor», de care-si leaga cu vitejie numele candidatul Victor Ponta, nu este altceva decat un alt copy-paste dovedit, pe un proiect de lege apartinand PDL.
Nu este nici prima data si suntem convinsi ca nici ultima data cand deputatul Victor Ponta respinge in Parlament masurile PDL, pe care apoi Prim-ministrul Victor Ponta le adopta in sedintele de Guvern ca masuri proprii. La fel a procedat si cu scutirea de la plata a profitului reinvestit si cu reducerea cu 5 pp. a CAS, ambele fiind initiative ale PDL si plagiate pe furis de Victor Ponta".
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "O lege copy-paste. Ce spune liderul deputatilor PDL":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016