Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

S-ar putea aplica scutirea de impozit la profitul reinvestit

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Ian. 2014 Exclusiv
Tags: scutirea de impozit, profitul reinvestit, ponta, acciza benzina, 1 aprilie, carburant

Potrivit celor mai noi declaratii oficiale, scutirea de impozit la profitul reinvestit e un obiectiv realizabil, iar acciza la benzina se aplica de la 1 aprilie.




In concret, premierul Victor Ponta a declarat luni, raspunzand unei intrebari, ca scutirea de impozit la profitul reinvestit este unul dintre obiectivele realizabile.

"Cand lucrurile merg bine ne putem permite sa venim cu astfel de masuri. Am vazut ca si investitiile au crecsut in 2013, deci da, scutirea de impozit la profitul reinvestit e unul din obiectivele realizabile," a spus Ponta, citat de HotNews.ro.

De asemenea, premierul a mentionat ca acciza de 7 eurcenti la carburant este introdusa in bugetul de stat si va fi aplicata de la 1 aprilie.

"Ea este introdusa, nu mai trebuie sa fie reintrodusa. Tot bugetul pe 2014 este intocmit de dl Chitoiu, cu mine, dl Voinea, el a fost votat de parlament. Daca reusim orice relaxare fiscala, cu mare drag, dar trebuie sa mentinem un echilibru", a declarat el pentru sursa amintita.

"Orice relaxare fiscala este buna, dar trebuie sa avem mereu banii pentru sanatate, educatie. La 1 iulie tragem linie pe primul semestru si vedem daca suntem pe plus sau minus. Dupa putem sa venim cu masuri de rectificare," a mai declarat Ponta.


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "S-ar putea aplica scutirea de impozit la profitul reinvestit":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016