Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Schimb de experiente si bune practici cu finantare europeana

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 25 Aug. 2015 Exclusiv
Tags: schimb de experiente, bune practici, finantare, comisia europeana, programul interact

Saptamana trecuta, Comisia Europeana a adoptat programul de cooperare inter-regionala Interact, avand ca scop crearea unei platforme centrale pentru schimbul de informatii si bune practici si pentru realizarea de initiative comune.

   
Schimb de experiente si bune practici cu finantare europeana
    

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, a declarat: "Regiunile europene sunt tot mai constiente ca una dintre cele mai bune posibilitati de a gasi raspunsuri la provocarile cu care se confrunta in comun, indiferent daca acestea sunt economice, de mediu sau sociale, este cooperarea. Prin imbunatatirea rezultatelor obtinute de programele de cooperare sau prin incurajarea unor noi forme de cooperare, cum ar fi strategiile macro-regionale, programul Interact va contribui la cresterea eficientei politicilor publice."
    
    

Programul are la dispozitie in jur de 40 de milioane de euro si va finanta, in principal, proiectele si actiunile dedicate imbunatatirii capacitatii programelor de cooperare teritoriala in domeniul gestiunii si controlului, precum si al comunicarii rezultatelor obtinute. Capacitatea de gestiune va fi imbunatatita si prin implementarea unor demersuri inovatoare in domeniul cooperarii, cum ar fi Grupul european pentru cooperare teritoriala sau strategiile macro-regionale realizate de parteneri din diferite tari si administratii nationale.
    
    

Actiunile si proiectele (cofinantate in proportie de 85% prin Fondul de dezvoltare regionala - FEDR) vor fi puse in practica prin Secretariatul Interact de la Bratislava (SK) si prin 4 birouri de informare, aflate la Turku (Finlanda), Valencia (Spania), Viena (Austria) si Viborg (Danemarca).
    
    

Context

Interact se adreseaza celor 28 de state membre UE, Norvegiei si Elvetiei. Programul are alocate 36,6 milioane de euro din FEDR pentru activitatile principale si 2,7 milioane pentru asistenta tehnica. Asistenta financiara europeana va fi completata de 7 milioane de euro din fonduri publice nationale.



Sursa: Comisia Europeana



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Schimb de experiente si bune practici cu finantare europeana":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016