Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Se renunta la proiectul de lege privind amnistia si gratierea

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 18 Nov. 2014 Exclusiv
Tags: legea amnistiei, gratierea, proiectul de lege, amnistia, iohannis

Votul final privind proiectul de lege privind amnistia si gratierea va primi votul final miercuri, actul normativ urmand sa fie dezbatut in sedinta de plen de marti, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Ion Ciolacu.



Va reamintim ca picarea rapida in Parlament a proiectului legii amnistiei si gratierii a fost ceruta imperativ luni de presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, noteaza HotNews.ro, acesta amintind de acest subiect si in timpul campaniei.

"Maine (miercuri - n.r.) se voteaza (legea amnistiei si gratierii - n.r.). Astazi (marti - n.r.) se dezbate si maine ajunge la votul final. Noi stim ca si Guvernul a dat un aviz negativ asupra legii amnistiei. S-a hotarat ca PSD sa voteze impotriva legii amnistiei. Toate propunerile au fost luate cu unanimitate", a spus Ciolacu, la finalul Biroului permanent, citeaza HotNews.ro.

De asemenea, anunta aceeasi sursa, proiectul de lege privind amnistia si gratierea a primit marti raport de respingere de la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, a declarat presedintele comisiei, Bogdan Ciuca.

In plus, la inceputul saptamnii, Victor Ponta declarase ca PSD si aliatii sai vor vota marti in Parlament pentru respingerea definitiva a legii amnistiei si gratierii si pentru aprobarea cererilor de ridicare a imunitatii parlamentarilor cercetati penal.

HotNews.ro noteaza ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, a cerut luni Parlamentului ca marti sa puna pe ordinea de zi legea amnistiei si gratierii si sa respinga acest act normativ.
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Se renunta la proiectul de lege privind amnistia si gratierea":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016