Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Se va infiinta Institutul de Studii Financiare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 24 Iun. 2015 Exclusiv
Tags: institutul de studii financiare, raportul de audit, cursuri, situatiile financiare

Recent a fost aprobata de catre Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) infiintarea Institutului de Studii Financiare, prin fuziunea Institutului de Management in Asigurari cu Institutul de Asigurarii, precum si statutul institutului.



Noua institutie are ca sarcina realizarea de studii si cercetari in domeniul financiar, elaborarea de propuneri legislative, norme tehnice si principii profesionale pentru pietele financiare, se arata intr-un comunicat al ASF, citat de Mediafax.

De asemenea, se mentioneaza ca Institul de Studii Financiare are in programul activitatilor si urmatoarele: organizarea de cursuri de pregatire, perfectionarea si specializarea persoanelor care lucreaza in domeniul financiar, precum si derularea unor programe de informare.

Potrivit sursei, membrii Consiliului au dezbatut si aprobat Raportul Anual al ASF pentru anul trecut, document care include principalele repere ale activitatii institutiei din anul precedent, situatiile financiare si raportul de audit.

Se mentioneaza ca raportul anual va fi prezentat Parlamentului si ulterior va fi afisat public pe site-ul autoritatii.

"In cadrul sedintei a fost aprobata numirea unor persoane in pozitii de conducere (director executiv, membru al consiliului de administratie), precum si a altor persoane semnificative in cadrul unor societati de asigurare si societati de administrare a fondurilor de pensii, fiind validate si modificari ale actelor constitutive a doua societati de asigurare si brokeri, ca urmare a majorarii capitalului social", informeaza comunicatul citat de sursa amintita mai sus.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Se va infiinta Institutul de Studii Financiare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016