Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Serviciul online Spatiul Privat Virtual este disponibil 24 ore din 24

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ioana Andreea Pavel la 30 Nov. 2017 Exclusiv
Tags: spatiul privat virtual, mijloace electronice, administratia fiscala

Serviciul "Spatiului Privat Virtual" pus la dispozitia contribuabililor de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala este o modalitate de comunicare prin mijloace electronice care confera doar avantaje: este usor de accesat, nu implica nici un cost; poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil cu conexiune la internet; este disponibil 24h/24h; nu implica deplasarea la sediul administratiei fiscale sau la oficiul postal pentru a primi un act administrativ fiscal.

Spatiul privat virtual ofera contribuabililor persoanele fizice si persoanele juridice toate facilitatile comunicarii electronice a actelor administrative fiscale emise in forma electronica, precum si a altor informatii si inscrisuri in legatura cu situatia financiara sau fiscala proprie a acestora.

Accesarea serviciului "Spatiul privat virtual" se face de pe pagina principala a site-ului ANAF www.anaf.ro, la sectiunea "Servicii Online-Serviciul inregistrare/inrolare persoane fizice si juridice Spatiul Privat Virtual."
 
 Instructiunile pentru Inregistrare/Inrolare persoane fizice si juridice in Spatiul Privat Virtual, sunt publicate pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala www.anaf.ro, accesand acest link.
 
 
 D.G.R.F.P. Galati invita atat contribuabilii persoane fizice cat si cele juridice sa se inroleze in cadrul serviciului "Spatiu Privat Virtual" pentru a putea beneficia de avantajele comunicarii online cu administratia fiscala.

De asemenea facem precizarea ca in conditiile in care contribuabilii intampina dificultati in inrolarea in cadrul serviciului sa nu ezite sa se adreseze specialistilor din cadrul administratiilor judetene ale finantelor publice care ii vor ajuta pentru depasirea acestora.


Sursa: ANAF
Ioana Andreea Pavel de Ioana Andreea Pavel
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Serviciul online Spatiul Privat Virtual este disponibil 24 ore din 24":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016