Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Sprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri a atins plafonul maxim alocat

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 08 Oct. 2015 Exclusiv
Tags: fermieri, sprijin, fonduri, finantare

Interesul foarte mare pentru finantarea europeana nerambursabila pe care l-au aratat tinerii fermieri in programarea anterioara (2007-2013) se mentine si pentru PNDR 2020. Ca urmare a acestui fapt, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunta ca valoarea totala nerambursabila a proiectelor depuse prin Submasura 6.1 ?Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri?, componenta aferenta zonei non-montane, a ajuns la nivelul maxim al sumei pentru care se pot primi cereri de finantare in acest an.


Odata atins plafonul stabilit de 120% din alocarea disponibila pentru componenta non-montana din cadrul Submasurii 6.1 ( 77,84 milioane de euro) sesiunea de depunere a proiectelor se inchide automat. Precizam ca pentru zona montana din cadrul Submasurii 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, AFIR primeste in continuare cereri de finantare, suma disponibila ramasa este de 35,61 milioane de euro, sesiunea de depunere fiind deschisa pana la 30 octombrie.

Mentionam ca depunerea continua a proiectelor in cadrul sesiunii anuale aferente unei componente din cadrul unei submasuri se opreste inainte de termenul limita, atunci cand valoarea publica totala a proiectelor depuse, care au un punctaj estimat (prescoring) mai mare sau egal decat pragul de calitate aferent lunii respective, atinge procentul de 120% din nivelul alocarii aferente sesiunii anuale a componentei/ submasurii respective, conform metodologiei in vigoare.

Sursa: Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Sprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri a atins plafonul maxim alocat":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016