Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Transportul de marfa, la control! Amenzi in cadrul proiectului Transport Security Activities

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 07 Nov. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, transport de marfa, drumurile publice, transportului public rutier, marfuri, controale

Sanctiuni care au ajuns la un total de 237.000 lei au fost aplicate in ultima perioada de politistii din domeniul transportului rutier public de marfuri.


Astfel, zeci de amenzi au fost aplicate de politisti pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta soferilor din domeniul transportului rutier public de marfuri. Aceste amenzi au fost aplicate in cadrul proiectului "Transport Security Activities", potrivit informatiilor furnizate de Politia Romana si preluate de Agerpres.

In acest sens, iata precizarile comunicatului emis de IGPR:

"Pe parcursul actiunii au fost controlate 184 de autovehicule, fiind aplicate 84 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 237.000 de lei, dintre care 24 pentru nerespectarea perioadelor de odihna si conducere, patru pentru nerespectarea legalitatii transporturilor, doua pentru detinere de bunuri fara documente de provenienta si 54 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice".

In plus, se precizeaza ca au fost retinute doua permise de conducere pentru nerespectarea vitezei legale si au fost retrase trei certificate de inmatriculare pentru defectiuni tehnice.

"In cadrul actiunii, au fost verificate 11 persoane ce faceau obiectul unor semnalari in SIS (Sistemul Informatic Schengen) si au fost identificate noua persoane care erau urmarite in baza unor sentinte emise de instante de judecata. Dintre acestea, sapte erau cetateni din Uniunea Europeana, un cetatean sarb si un cetatean moldovean", noteaza Agerpres, citand comunicatul.

Potrivit datelor oficiale, proiectul "Transport Security Activities" a fost demarat la inceputul anului 2010, la nivelul Organizatiei Politiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Transportul de marfa, la control! Amenzi in cadrul proiectului Transport Security Activities":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016