Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Decontare 41,5% din salariu. Angajatorii care nu au avut posibilitatea depunerii actelor aferente in platforma aici.gov.ro o pot face si in perioada urmatoare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 13 Oct. 2020 Exclusiv
Tags: platforma aici gov ro, decontare 41, 5% din salariu, angajatori care declara trimestrial obligatiile fiscale

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a facut recent precizari importante cu privire la angajatorii care declara trimestrial obligatiile fiscale aferente veniturilor din salarii si asimilate salariilor. Acestia pot depune in continuare documentele necesare obtinerii decontarii a 41,5% din salariul brut pe platforma aici.gov.ro.

Astfel, ANOFM  precizeaza ca in cazul angajatorilor contribuabili care declara trimestrial obligaÅ£iile fiscale aferente veniturilor din salarii si asimilate salariilor si care, din acest considerent, nu au avut posibilitatea transmiterii documentelor aferente cererii pentru decontarea a 41,5% prin intermediul platformei aici.gov.ro in perioada in care platforma a fost utilizabila pentru accesarea acestei masuri, au in continuare posibilitatea transmiterii cererii si a documentelor necesare (aferente lunilor iulie si/sau august) prin mijloace electronice, prin e-mail, direct agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca in raza careia au sediul social.

Angajatorii mentionati mai sus pot transmite solicitarile pentru lunile iulie si august pana la data de 25 octombrie 2020, la adresa de email dedicata fiecarui judet, care are ca ID numele judetului (ex: brasov@anofm.gov.ro, caras-severin@anofm.gov.ro, sector-1@anofm.gov.ro).
 
Lista completa a e-mail-urilor agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca este disponibila aici.

Toate formularele necesare transmiterii solicitarii se regasesc atasate.
 
Pentru o buna functionalitate a formularelor PDF va rugam sa nu utilizati browserul pentru deschidere ci sa le descarcati si sa folositi aplicatii dedicate (ex: ultima versiune Adobe Reader).
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Decontare 41,5% din salariu. Angajatorii care nu au avut posibilitatea depunerii actelor aferente in platforma aici.gov.ro o pot face si in perioada urmatoare":
Rating:

Nota: 4.13 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]