Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Finantelor: Bunurile confiscate de FISC vor fi vandute online fara a mai fi evaluate. Piata va stabili pretul

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 08 Ian. 2019
Tags: bunuri confiscate, fiscalitate, vanzari online

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta ca intentioneaza sa renunte la evaluarea bunurilor confiscate de FISC si sa le scoata direct la vanzare online, iar piata sa fie cea care stabileste pretul final.

"Daca va uitati prin punctele vamale sunt masini care tin blocate toate punctele vamale. Sunt sute, mii de masini care zac, de ani de zile, rotile sunt deja dezumflate. Pe de alta parte, sunt bunuri confiscate de tot felul, confectii... bunuri care sunt in depozite, care sunt sparte, care sunt furate, casele care se confisca. Ce face MFP sau ANAF? Cheltuie bani ca sa faca evaluari. Evaluari care nu sunt cele care justifica pretul, pentru ca ele nu se vor vinde la acel pret si din ce in ce ele se depreciaza”, a aratat, duminica, ministrul Finantelor, invitat la o emisiune TV.

Acesta este de parere ca toate aceste bunuri, masini, pot fi vandute online: “Se liciteaza, fara sa fac o evaluare ca stat. Piata e cea care aplica pretul corect. Aceste site-uri care sunt foarte bine cunoscute. Se face un protocol, marfa confiscata se vinde prin acest mecanism si fiecare isi obtine partea de profit. Mai mult, casele... de ce sa stau eu, ca stat, sa fac o evaluare, cand este valoarea pe care notarul o foloseste si atunci de la acea valoare plec si cine da mai mult ala obtine si casa. Nu trebuie sa mai cheltui bani ca stat". 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Finantelor: Bunurile confiscate de FISC vor fi vandute online fara a mai fi evaluate. Piata va stabili pretul":
Rating:

Nota: 4.83 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016