Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Finantelor: Rectificarea bugetara nu va avea loc pe 31 iulie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 26 Iul. 2019
Tags: csat, rectificare bugetara, ministrul finantelor

Este foarte posibil ca rectificarea bugetara sa se aprobe abia in luna august, spune ministrul Finantelor Publice - Eugen Teodorovici, subliniind ca mai sunt cativa pasi de facut, ceea ce inseamna ca in niciun caz nu se va putea face pe 31 iulie.

Dat fiind ca sedinte Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) va avea loc abia saptamana viitoare, rectificarea bugetara va fi amanata pana in luna august, a anuntat, joi – 25 iulie, ministrul Teodorovici.

"Mai sunt cateva lucruri de incheiat. Aprobarea ei in Guvern tine de pasul de trecut cu CSAT. Va fi saptamana viitoare CSAT, ceea ce inseamna ca rectificarea nu va avea loc la 31 iulie, pentru ca  mai sunt pasi: CSAT, Consiliul Fiscal, CES, si atunci probabil ca 31 iulie nu mai ramane o data fezabila pentru rectificare. Poate urmatoarea saptamana", a subliniat ministrul Finantelor.

Presedintele Klaus Iohannnis ar fi convocat sedinta CSAT, marti, 30 iulie, de la ora 13.00, pentru a da avizul pentru rectificariea bugetara, spun surse citate de MEDIAFAX

Ministrul Finantelor a precizat ca saptamana viitoare – posibil luni – proiectul va fi pus in dezbatere publica si ca se va discuta cu toti ministrii “la aceeasi masa”.

"Fiecare coleg ministru va trebui sa prezinte in mod public situatia. Nu vine ministrul Finantelor sa faca prezentarea pe fiecare minister in parte. Eu pot sa va prezint elementele macro si fiecare ministru isi prezinta situatia, ce are de facut pana la final de an, tocmai pentru a putea sa va raspunda la toate elementele de ordin tehnic", a mai spus seful de la Finante.

De asemenea, afirmatiile au fost sustinute si de premierul Viorica Dancila, prezenta joi la acelasi eveniment. Aceasta a afirmat ca asteapta prima sedinta a CSAT pentru a aproba rectificarea bugetara: "Asteptam avizul CSAT pentru a aproba rectificarea bugetara prima data. Da, mentinem tinta de deficit bugetar".
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Finantelor: Rectificarea bugetara nu va avea loc pe 31 iulie":
Rating:

Nota: 3.63 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016