Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Aroganta care... faulteaza

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 06 Iul. 2010
Tags: aroganta, faulteaza

La fiecare turneu final de campionat mondial de fotbal, se califica/prezinta niste echipe... favorite. Ale publicului din tara din care provine echipa, ale publicului de aiurea, ale caselor de ...



La fiecare turneu final de campionat mondial de fotbal, se califica/prezinta niste echipe... favorite. Ale publicului din tara din care provine echipa, ale publicului de aiurea, ale caselor de pariuri, in general, niste favorite.

Dar chiar si aceste favorite tot 11 jucatori au pe teren. Mai au si doi antrenori, plus medici, preparatori etc.. In alcatuirea acestor echipe, poate intra si ceea ce este numit "al doisprezecelea jucator", adica publicul.

Asa cum publicul poate fi jucator, exista insa un mare dusman care poate strica, exact cat ai zice "gol", tot ce construiesc ceilalti, de la calificarea la turneul final, pana la calificarea in etape cat mai avansate ale turneului.

Acel adversar este aroganta. Aroganta ii mareste portarului poarta. Aroganta le pune atacantilor plumb in picioare sau le poate pune piedica. Aroganta mareste distanta pana la poarta adversarului, aroganta il face pe antrenor mai destept si mai frumos decat e. Singura aroganta care si-ar gasi oarecare justificare este cea post-factum. Adica, abia dupa ce goluri mai multe decat adversarii tai te-au uns campioana mondiala, ai avea de ce sa fii arogant dar asta numai pana la primul meci pe care il vei juca din aceasta postura.

"Favorita" Franta a ajuns demult acasa. "Favorita" Italia a plecat plangand de pe teren. "Favorita" Spania a fost invinsa de Elvetia dar, spre deosebire de celelalte "favorite" a stiut sa se dezmeticeasca. "Favorita" Brazilia se batea cu pumnii in piept in fata Olandei si a dovedit ca stie sa se bata nu numai cu proprii pumni dar si cu propriile goluri. "Favorita" Argentina si-impleticit picioarele in propriul tango, dupa niste declaratii de copil aflat pe maidan din partea unui antrenor care nu se ridica la inaltimea jucatorului care a fost...

Cam pe la niciun campionat mondial de fotbal, echipa Germaniei nu face deplasarea din pozitie de "favorita". Si poate ca statutul ei de nefavorita este pozitia... favorita. Nemtii nu se duc la campionatele mondiale/europene - si ei chiar le prind aproape pe toate - cu intentia declarata de a castiga competitia. Se duc cu gandul sa joace bine, sa invinga si, dupa aia, pas cu pas, meci dupa meci, mai vad ei.

Nu sunt fotomodele, nu sunt sex-simbouluri supertatuate sau... suvitate, nu sunt vedete, nu sunt... "asset-uri" de zeci de milioane de euro. Cu toate acestea, nemtii se califica mai sus si mai sus, trecand aproape fluierand de niste adversari care se bat singuri, faultati de propria aroganta...

Alexandra Stanescu



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Aroganta care... faulteaza ":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016