Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cetateni, ganditi!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 05 Iun. 2010

In zilele acestea, au iesit si vor mai iesi la iveala tot felul de tampenii pe care s-au dus banii statului, adica ai nostri, ai contribuabililor. Si mai... "frumos", chiar astazi, Finantele au ...

In zilele acestea, au iesit si vor mai iesi la iveala tot felul de tampenii pe care s-au dus banii statului, adica ai nostri, ai contribuabililor. Si mai... "frumos", chiar astazi, Finantele au publicat niste date potrivit carora, dupa patru luni din acest an, bugetul general consolidat a inregistrat un deficit de 12,2% din Produsul Intern Brut, mai exact de 12,1 miliarde de lei, cu patru miliarde de lei mai mare decat nivelul de la sfarsitul lunii martie, de 8,4 miliarde de lei.

Nu trebuie sa fii expert al Curtii de Conturi ca sa observi cum se topesc fonduri. Dupa ce au pus gardulete inutil(e) pe unele spatii verzi, dupa ce le-au schimbat pe acestea cu... garduri, dupa ce au cumparat flori si floricele mai ceva ca gradinile olandeze, acum "ai nostri" edili - cum elegant li se spune - au trecut la iluminarea abundenta a trecerilor de pietoni.

Focuri de artificii le mai lipseau acestora ca sa poata fi vazute nu numai de soferi ci si de astronautii care se pare ca vor pleca pe... Marte.

Cat costa construirea (caci chiar e vorba de un... edificiu) unei treceri de pietoni luminata mai ceva ca Time Square in noapte de revelion nici nu ar trebui sa ne mai gandim. Ca cica e vorba de siguranta noastra.

La motociclistii care fac curse pe bulevarde, noapte de noapte, nu se mai gandeste nimeni daca tot vine vorba de siguranta, inclusiv de asigurarea linistii publice.

Asadar hai acu' or fi dat - ca de obicei - jdemii de mii de euro pe trecerile astea dar, culmea culmilor este ca se face "reclama" acestor treceri de pietoni!!!

 Mai exact, pe trotoare, cu vreo 15 metri inainte de treceri, au fost lipite niste "abtzibuild-uri" viu colorate si de vreo 10 metri patrati buc

ata care sa ne spuna sa... traversam pe trecerea de pietoni... Ce poate fi mai... "frumos"? Maine, poimaine primariile ne vor scrie pe trotoare (evident, tot din banii nostri) mai frumos decat copii cu a lor creta, sa nu uitam sa respiram, sa ne legam la sireturi sau la barete, sa tinem minte sa punem stangul in fata dreptului, sa clipim des ca sa ne hidratam globurile oculare...

Un sigur indemn nu va fi nici incurajat si nici scris vreodata, undeva de vreo autoritate a statului in care traim si muncim: "Cetateni, ganditi!"



Alexandra Stanescu

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cetateni, ganditi!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016