Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Kelemen: Guvernul ascunde o crestere a TVA

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 16 Nov. 2009

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, la Bistrita, ca, in opinia sa, Guvernul "ascunde" o crestere a TVA, a taxelor si impozitelor pentru anul viitor, acesta fiind ...

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, la Bistrita, ca, in opinia sa, Guvernul "ascunde" o crestere a TVA, a taxelor si impozitelor pentru anul viitor, acesta fiind motivul pentru care nu vine cu proiectul de buget in Parlament.

"Nu stiu de ce amana premierul Emil Boc sa vina cu el (cu proiectul de buget -n.r.) in fata Parlamentului. Nu stiu ce ascunde acest proiect de buget. Eu sunt convins ca, daca intr-adevar doreste Guvernul interimar si presedintele in exercitiu sa avem buget, si daca au si muncit in aceasta perioada cei care se afla la guvernare, atunci ar trebui sa vina cu proiectul de buget cat mai repede. Am impresia ca ei ascund o crestere a TVA si o crestere a diferitelor impozite si taxe si de aceea nu vor sa vina cu el in fata Parlamentului", a declarat, intr-o conferinta de presa, Kelemen Hunor.

Candidatul UDMR la Presedintie a tinut sa precizeze ca aceasta ar fi o solutie gresita intr-o perioada de criza pe care o traverseaza tara.

"Pentru criza economica si atenuarea efectelor ei noi am propus, pentru anul urmator si anii care urmeaza, reducerea catorva taxe si impozite fiindca cel mai important este, intr-o astfel de perioada, sa iei povara de pe umerii cetateanului, nu sa mai cresti impozitele. Daca platim mai multi si un pic mai putin, atunci si resursele vor fi mai insemnate fiindca nimeni nu va incerca sa ocoleasca legea. Daca cresc impozitele si taxele, legea va fi ocolita, creste economia neagra si nu va creste disciplina fiscala", a spus Kelemen.

Acesta a adaugat ca Germania, Irlanda si alte tari au gasit o solutie pentru reducerea crizei si aceasta a fost reducerea taxelor si impozitelor, afirmand ca si Romania trebuie sa mearga pe aceasta varianta si cale.

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, cu 93 de voturi "pentru", proiectul de modificare a Legii de organizare a Guvernului, prin care Cabinetul demis este abilitat sa inainteze Parlamentului bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, dar si legea responsabilitatii fiscale. Senatul este Camera decizionala in privinta acestui proiect.

Joi, candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, a facut apel la presedintele Traian Basescu sa promulge "neintarziat" legea adoptata de Senat care permite Guvernului demis sa inainteze bugetul pe anul viitor.
SURSA: Mediafax

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Kelemen: Guvernul ascunde o crestere a TVA":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016