Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Seminariile web ale ANAF din luna mai sunt dedicate Declaratiei Unice

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 29 Apr. 2024
Seminariile web ale ANAF din luna mai sunt dedicate Declaratiei Unice
Tags: seminarii web, seminarii web anaf

In luna mai, toate seminariile web organizate de ANAF vor aborda modalitatea de completare si de depunere a Declaratiei Unice.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala reaminteste ca, in anul 2024, termenul de depunere al Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice - Formular 212 este data de 27 mai, inclusiv. 

In acest context, specialistii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala vor organiza, in luna mai, seminare web care vizeaza informarea contribuabililor in legatura cu modul in care acestia trebuie sa procedeze la completarea si depunerea declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. 

Temele seminarelor web, datele de sustinere ale acestora, precum si link- urile de inscriere sunt publicate pe portalul ANAF. Pentru a putea participa la un seminar web este necesara inscrierea prin accesarea portalului ANAF - www.anaf.ro, sectiunea Asistenta contribuabili, subsectiunea Servicii oferite contribuabililor, rubrica Seminare Web. Din Lista seminarelor web se selecteaza tema de interes si se acceseaza din categoria inscriere, câmpul Ma inscriu. Inscrierea se poate face si accesând urmatorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm. 

Totodata, ANAF precizeaza ca la un seminar web pot participa simultan un numar de maximum 500 de persoane. 

Inscrierile se pot efectua pana la data si ora inceperii seminarelor, in limita locurilor disponibile, astfel ca este bine sa va inscrieti din timp. Durata seminarelor este de doua ore. 

In cadrul sesiunilor web, participantii pot adresa intrebari specialistilor ANAF care vor raspunde in plen, in functie de numarul si de complexitatea acestora.


Sursa: ANAF

 
Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Seminariile web ale ANAF din luna mai sunt dedicate Declaratiei Unice":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016