Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

A aparut ghidul practic care explica cum se taxeaza si se impoziteaza vanzarile pe Internet!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 10 Oct. 2013 Exclusiv
Tags: fiscalitatea comertului electronic, fiscalitate comert online

Il aveti pe birouri? Ideal era sa il fi consultat deja si sa cunoasteti toate informatiile de care aveti nevoie pentru ca acest domeniu sa nu aiba niciun secret pentru dvs!


In prezent, in Romania sunt inregistrate in jur de 670.000 de domenii .ro. Orice faci, oriunde privesti, comertul online este in plina dezvoltare si contabilii care au legatura cu acest domeniu trebuie sa se puna la punct cu toate aspectele de ordin contabil.


In acest sens, va invitam sa consultati cel mai complex ghid practic, special conceput pentru contabilii din acest domeniu.


Aflati totul despre inregistrarea si declararea veniturilor si cheltuielilor, despre termene si proceduri, cote de impozitare si TVA, calendarul platilor catre bugetul de stat si nu numai. raspunsuri in ghid>>>


Aflati ce date trebuie sa contina site-ul dvs pentru a evita sanctiuni din partea organelor de control si cum trebuie sa procedati daca aveti parte de comenzi din strainatate. raspunsuri in ghid>>>


Cunoasteti principalele nereguli referitoare la vanzarile online? Stiti ce amenzi riscati pentru fiecare dintre acestea? raspunsuri in ghid>>>


Daca firma in care lucrati este prezenta in mediul online este imperios necesar sa cunoasteti responsabilitatile in materie de taxe si impozite. Oricand puteti primi o notificare din partea inspectorilor fiscali de a va prezenta cu documentele firmei la control.


Va oferim ghidul "Fiscalitatea comertului electronic" - o lucrare 100% practica, descrisa in detaliu aici >>>

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "A aparut ghidul practic care explica cum se taxeaza si se impoziteaza vanzarile pe Internet!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016