Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Actiunile ITM de supraveghere a pietii in trim. I al anului 2024

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 31 Mai. 2024
Actiunile ITM de supraveghere a pietii in trim. I al anului 2024
Tags: actiuni itm, supraveghere a pietii

ITM a publicat recent, pe site-ul oficial, un material informativ cu privire la actiunile de supraveghere a pietii in trim. I al anului 2024.

Inspectorii de munca din cadrul Serviciului Control Securitate si Sanatate in Munca – Supravegherea pietii, au efectuat pe parcursul trimestrului I al anului 2024 un numar de 18 controale la agentii economici care comercializeaza utilaje agricole, masini de deszapezit, echipamente individuale de protectie (manusi, masti, combinezoane), ventilatoare electrice utilizate in mediu ATEX, malaxoare pentru beton sau mortar (Betoniere), explozivi de uz civil si articole pirotehnice categoria F1, P1.

 

A fost verificata astfel conformitatea a 58 de produse, fiind depistate 14 produse neconforme, motiv pentu care au fost aplicate sanctiuni precum si masuri de intrare in legalitate.


Actiunile de control periodice efectuate de catre inspectorii de munca au avut ca obiectiv responsabilizarea agentilor economici cu privire la importanta respectarii dispozitiilor legale in materie.

Verificarile vor continua pe parcursul anului 2024, asigurandu-se astfel monitorizarea continua a produselor introduse si puse la dispozitie pe piata ori puse in functiune de catre operatorii economici, astfel incat acestea sa fie conforme, sa respecte prevederile legislatiei in materie, reducand astfel posibilitatea de a se produce evenimente neprevazute de natura sa puna in pericol integritatea fizica si sanatatea celor care le utilizeaza.



Sursa: ITM

Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Actiunile ITM de supraveghere a pietii in trim. I al anului 2024":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016