Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Atentie! Primariile blocheaza zeci de mii de conturi ale romanilor care nu si-au platit taxele locale!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Sep. 2010

"Este aproape imposibil sa nu gasim un datornic si sa nu recuperam datoriile de la el. Scapa doar cei care lucreaza fara carte de munca, n-au conturi bancare si nici proprietati", explica angajatii ...

"Este aproape imposibil sa nu gasim un datornic si sa nu recuperam datoriile de la el. Scapa doar cei care lucreaza fara carte de munca, n-au conturi bancare si nici proprietati", explica angajatii de la Taxe Locale.

Dupa 15 octombrie, cetatenii care nu si-au platit impozitul pe 2010 pentru case, terenuri si masini se pot trezi oricand cu portareii la usa.

Primariile din cele sase sectoare ale Capitalei au inceput deja executarile silite pentru recuperarea restantelor inregistrate la plata amenzilor, taxelor si impozitelor. Numai in sectorul 4 al Capitalei, aproape 18.000 de cetateni s-au trezit cu conturile blocate. Situatia este similara si in celelalte sectoare ale Capitalei.

Impozitul neplatit pentru un jeep ajunge si la 1.500 de euro pentru un an. Datorii mari au si cei care au pe numele lor mai multe proprietati. Cele mai mici datorii se inregistreaza pentru neplata taxelor de parcare. Numarul datornicilor este de aproximativ 3.000. Dupa 15 octombrie, potrivit prevederilor noului Cod Fiscal, se vor declansa procedurile pentru recuperarea impozitului restant pe 2010", a declarat pentru Gandul directorul Directiei Taxe si Impozite sector 6, Cosmin Popp.

Mediafax

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Atentie! Primariile blocheaza zeci de mii de conturi ale romanilor care nu si-au platit taxele locale!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016