Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Codul fiscal 2008 Capitolul I Sectiunea 53. Inregistrarea operatorilor de produse accizabile - art. 19211

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 27 Oct. 2008
Tags: codul fiscal 2008

SECTIUNEA a 53-a Inregistrarea operatorilor de produse accizabile -------------- Sectiunea a 53-a a Cap. I din Titlul VII a fost introdusa de pct. 176 al art. I din LEGEA nr. 343 din 17 iulie 2006, ...

SECTIUNEA a 53-a Inregistrarea operatorilor de produse accizabile
--------------
Sectiunea a 53-a a Cap. I din Titlul VII a fost introdusa de pct. 176 al art. I din LEGEA nr. 343 din 17 iulie 2006, publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 662 din 1 august 2006.

ART. 19211 Registrul electronic de date

(1) Autoritatea fiscala competenta va lua masuri pentru intocmirea unei baze de date electronice care sa contina o lista a persoanelor autorizate ca antrepozitari si operatori inregistrati, precum si o lista a locurilor autorizate ca antrepozite fiscale.

(2) Persoanelor autorizate ca antrepozitari si operatori inregistrati, precum si locurilor autorizate ca antrepozite fiscale li se va atribui de catre autoritatea fiscala competenta un cod de accize, a carui configuratie se va face conform prevederilor din norme.

(3) Datele descrise la alin. (1) vor fi comunicate autoritatii fiscale competente din fiecare stat membru. Toate datele vor fi utilizate numai pentru a verifica daca o persoana sau un loc sunt autorizate sau inregistrate.

(4) Autoritatea fiscala competenta va lua masuri pentru ca persoanelor implicate in circulatia intracomunitara a produselor supuse accizelor sa li se permita sa obtina confirmarea informatiilor detinute.

(5) Orice informatie comunicata, indiferent in ce fel, este de natura confidentiala, este supusa obligatiei secretului fiscal si beneficiaza de protectia aplicata informatiilor similare, conform legislatiei nationale a statului membru care o primeste.


--------------
Art. 19211 a fost introdus de pct. 176 al art. I din LEGEA nr. 343 din 17 iulie 2006, publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 662 din 1 august 2006.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Codul fiscal 2008 Capitolul I Sectiunea 53. Inregistrarea operatorilor de produse accizabile - art. 19211":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016