Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Contabilitatea nu mai este ce a fost. Revolutia incepe

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 08 Sep. 2014 Exclusiv
Tags: contabilitate 2014, contabilitate pe tableta

Revolutia a inceput de cateva luni, de cand contabilii au primit primele tablete complet echipate pentru a tine piept cerintelor celor mai dificili clienti cu putinta. Orice vrei, orice situatie ne ceri, oricat de dificile sunt datele problemei, contabilii reusesc sa ne ofere cele mai avantajoase solutii. In mod evident, au de partea lor noi instrumente de lucru.


Vi le recomandam cu toata caldura pentru ca fac minuni acolo unde altii ar da gres. Contabilitatea nu mai este ce a fost si nu mai functioneaza ca acum 10 ani. Ne mutam in zona virtuala, acolo unde vor rezista doar cei care tin pasul cu tehnologia.

Cartea verde a Contabilitatii 2014 si Cartea Rosie a Contabilitatii 2014 au fost urcate pe tableta, tableta pe care o livram in cel mai scurt timp, catre orice doritor sa tina contabilitatea ca la carte, fara greseli, fara piedici, fara obstacole, fara timpi morti, fara amenzi si neclaritati.

TABLETA VERDE A CONTABILULUI contine 2 aplicatii de exceptie! Cu toate secretele profesionale de importanta vitala pentru activitatea dvs.!

A. Cartea verde a Contabilitatii 2014!
Legislatie comentata pentru toate modificarile cauzate de cele 2 ordine ale ministerului Finantelor Publice care modifica faimosul OMFP 3055 (1898/2013 SI 2067/2013) si multe altele intrate in vigoare de la 1 ianuarie 2014!

B. Cartea Rosie a Contabilitatii 2014! Pentru tot ceea ce trebuie sa evitati, dar si pentru a sti cum sa corectati (fara implicatii neplacute) erori deja efectuate, greseli generate frecvent de aplicarea legislatiei!

Va invitam sa testati o astfel de tableta, sa aflati "ce poate face", cat de mult ar putea sa va schimbe viata profesionala si viata personala. Ziua va ajuta sa tineti contabilitatea ca un expert iar dupa program devine cel mai atractiv instrument de invatare pentru copii sau nepoti. Incarcati aplicatii educative, flashcard-uri, dictionare interactive si nu numai.

Detalii aici despre Tableta Verde a Contabilitatii, un instrument de lucru care face minuni in mod concret.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Contabilitatea nu mai este ce a fost. Revolutia incepe":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016