Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Inghesuiala la deschiderea primului magazin de bunuri confiscate. Zeci de bucuresteni stau la coada

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 13 Dec. 2010

Zeci de bucuresteni s-au adunat luni, inca de la primele ore, la primul magazin de bunuri confiscate deschis in Capitala de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti, oamenii asteptand la ...

Zeci de bucuresteni s-au adunat luni, inca de la primele ore, la primul magazin de bunuri confiscate deschis in Capitala de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti, oamenii asteptand la coada sa cumpere produse mai ieftine.

Bucurestenii s-au adunat inca de la primele ore ale diminetii in fata magazinului din strada Mariuca nr. 14, desi acesta era programat sa se deschida la ora 9.00.

Cele cateva zeci de persoane s-au inghesuit la intrare, astfel ca a fost nevoie de interventia fortelor de ordine pentru a se restabili ordinea. Accesul in magazin este permis treptat, astfel ca in fata acestuia s-a format o coada de cateva zeci de metri.

Oamenii asteapta sa cumpere produse variate - imbracaminte, incaltaminte, electrocasnice, dar si la decoratiuni pentru bradul de Craciun - la preturi mai mici decat in alte centre comerciale.

Anuntul privind deschiderea magazinului de bunuri confiscate din strada Mariuca nr. 14, intr-un fost sediu al Administratiei Finantelor Publice sector 4, a fost facut vineri, de ANAF.

Prin aceasta initiativa, ANAF spera ca incasarile din valorificarea produselor confiscate sa creasca semnificativ.

"Incasarile din valorificarea bunurilor confiscate au crescut cu 13% in primele 10 luni ale anului 2010 comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009. Acest fapt se datoreaza, pe de o parte, intensificarii activitatilor de control ale ANAF si ale structurilor subordonate - Garda Financiara si Autoritatea Nationala a Vamilor, iar pe de alta parte se datoreaza unei mai bune organizari a activitatii de valorificare. Speram ca, odata cu deschiderea in Capitala a acestui prim magazin ANAF de vanzare a marfurilor confiscate, incasarile din valorificarea acestor bunuri vor creste semnificativ", a declarat intr-un comunicat presedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Costurile pentru amenajarea magazinului s-au ridicat la circa 15.000 lei.

ANAF a incasat 35,2 milioane lei in primele zece luni la nivel national din valorificarea bunurilor confiscate, abandonate sau alte sume platite odata cu confiscarea. Institutia dispune in prezent de 21 magazine de valorificare proprii in toata tara.

Sursa: MEDIAFAX

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Inghesuiala la deschiderea primului magazin de bunuri confiscate. Zeci de bucuresteni stau la coada":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016