Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Siluit, Codul Fiscal se preda

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 15 Feb. 2010
Tags: codul fiscal

In urma cu ceva zile, la Seminarul National de Fiscalitate organizat de Rentrop&Straton, una dintre sursele extrem de bine informate din Minister ne-a soptit conspirativ: "Vedeti ca se pregateste ...

In urma cu ceva zile, la Seminarul National de Fiscalitate organizat de Rentrop&Straton, una dintre sursele extrem de bine informate din Minister ne-a soptit conspirativ: "Vedeti ca se pregateste din nou modificarea Codului Fiscal. Se lucreaza la cel mai inalt nivel".

Dupa cateva zile a venit confirmarea, din tot mai multe surse. Noul Cod Fiscal va fi foarte curand vechiul Cod Fiscal, ba chiar TVA-ul cu care abia ce ne-am obisnuit va capata o alta valoare.

Plus alte prevederi recent schimbate, modificate, revenite sau introduse pentru ca insusi legiuitorul sa recunoasca faptul ca nu sunt "foarte" obligatorii. In acest context, noua nu ne mai ramane decat sa ne incrucisam maine deasupra pieptului, sa ne asezam temeinic pe scaun cu privirea pierduta in zare si sa ne intrebam zilnic "Doamne, cu ce ti-am gresit?"

Apoi, evident, sa ne apucam din nou de lucru, pentru ca ce altceva putem face? Totusi, din partea dumneavoastra, vreau sa le transmit un mesaj domnilor si doamnelor de sus, care ne privesc cu condescendenta in fiecare luna a schimbarilor. "Daca mai mancam cotlete de berbec, acest lucru il datoram domnisoarelor batrane".

Traducerea inspirata a lui Darwin ar fi cam asa: fetele batrane ingrijesc pisicile, care consuma soarecii; acestia consuma bondari, care sunt singurii polenizatori ai trifoiului; acesta se inmulteste mult, fiind hrana pentru oile patriilor. Nu-i asa ca se potriveste exact situatiei noastre? Sa speram ca inteleg si ei. In final, o consolare si pentru noi, truditorii pe ogorul fiscalitatii.

Cele mai recente cercetari arata ca o activitate neuronala asidua si constanta mentine nu doar spiritul tanar ci chiar si corpul. Asa ca, macar din acest punct de vedere, trebuie sa le multumim celor de sus ca se gandesc la unitatea familiilor noastre. O saptamana frumoasa!

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Siluit, Codul Fiscal se preda":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016